Ν. Χουντής: Ο Τσίπρας έγινε ο πρωταγωνιστής στην μετατροπή της χώρας σε νεο-αποικία.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δήλωση Νίκου Χουντή (ΛΑΕ) για την ομιλία Τσίπρα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

“Ο Τσίπρας σήμερα απέδειξε ότι θέλει να είναι πρωταγωνιστής στην μετατροπή της χώρας σε νεο-αποικία του νεοφιλελευθερισμού”

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), Νίκος Χουντής, με αφορμή την ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Το 2015 στις προγραμματικές δηλώσεις ο σημερινός έλληνας πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα είχε δηλώσει ότι δεσμεύεται να αποκαταστήσει την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία στην Ελλάδα.
Τέσσερα χρόνια μετά, με τη σημερινή τοποθέτησή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποδεικνύει τι έχει καταφέρει.

Έχει παραδώσει τον πλούτο της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας στους δανειστές.
Έχει υπογράψει πρωτοφανή πρωτογενή πλεονάσματα, που εκτός των άλλων δημιουργούν πρόβλημα στην πραγματική ανάπτυξη της χώρας.
Έχει καταδικάσει του έλληνες σε μειωμένες συντάξεις και μισθούς.
Έχει κόψει την ελπίδα για επιστροφή στην πατρίδα από χιλιάδες νέους που έχουν οδηγηθεί όλη αυτή την περίοδο στο εξωτερικό.
Ταυτόχρονα έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε μια απέραντη αμερικανική βάση και εμπλέκει έτσι τον ελληνικό λαό στα επικίνδυνα και επιθετικά τυχοδιωκτικά σχέδια αμερικανών και ΝΑΤΟ στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο κ. Τσίπρας, παρά την αντίθετη εντολή που είχε επέλεξε να είναι πρωταγωνιστής στη συνέχιση του νεοφιλελεύθερου απεχθούς πειράματος για την Ελλάδα. Απέδειξε ότι θέλει να είναι πρωταγωνιστής στην μετατροπή της χώρας σε νεο-αποικία του νεοφιλελεύθερου μοντέλου των κυρίαρχων δυνάμεων σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Το 2015 όμως η Ελλάδα ήταν η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό το αύριο το πρόδωσε και το υπονόμευσε ο κ. Τσίπρας, παρά την αντίθετη εντολή, οδηγώντας τον ελληνικό λαό στην απογοήτευση και στην ήττα και την Αριστερά στην ανυποληψία.

Όμως στο ερώτημα τι θα γράψει γι αυτόν η ιστορία, οι επόμενες γενιές θα κατατάξουν τον κ. Τσίπρα σε αυτόν ακριβώς το ρόλο που επελεξε. Στον ρόλο του πρωταγωνιστή στη νεο-αποικιοποίηση της χώρας μας.”

Δείτε το Βίντεο της δήλωσης του Νίκου Χουντή  στο παρακάτω link :

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;