Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 6, 2012

ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΝ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

Εικόνα
Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα Εξάρχεια, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρία άτομα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες μόλις τον αναγνώρισαν του επιτέθηκαν από πίσω και τον χτύπησαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω.
Στη συνέχεια, τον έσυραν λίγο παραπέρα και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να τον βρίζουν.
Περιγράφοντας την περιπέτειά του, ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν κράνη, έλεγαν διάφορα για τον Σκάι και το μνημόνιο.
Ο ίδιος εκτιμά ότι δεν πρόκειται για προσωπική επίθεση, καθώς οι δράστες δεν ανέφεραν το όνομά του.
Μετά από επέμβαση της αστυνομίας, την οποία κάλεσε ένας φίλος του, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Ο κ. Μπογδάνος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκαν μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και το σώμα και κάταγμα στο χέρι.
Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, ο κ. Μπογδάνος έλαβε εξιτήριο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!

Εικόνα
Διάψευση σεναρίων περί συνεργασίας

Η «δημιουργία, ξανά!» ξεκίνησε με ένα όραμα: να αλλάξει την Ελλάδα με τη δύναμη των ανθρώπων της παραγωγικής οικονομίας, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς. Έτσι και θα συνεχίσει. Φαίνεται όμως ότι οι σεναριογράφοι είναι αναπόσπαστο μέρος του πολιτικού συστήματος. Σήμερα, διαβάζουμε συνέχεια για συναντήσεις που ουδέποτε έγιναν και για αποφάσεις που ουδέποτε ελήφθησαν. Προφανώς, διαψεύδουμε τα σχετικά σενάρια. Δεν θα επανέλθουμε. Η ψήφος εμπιστοσύνης στη «δημιουργία, ξανά!» δεν είναι εξαγοράσιμη, ούτε προς πολιτική εκμετάλλευση. Είναι η ξεκάθαρη και συνειδητή επιλογή των πολιτών για την στήριξη ενός διαφορετικού πολιτικού πολιτισμού σ’ αυτή τη χώρα. Θα την τιμήσουμε.

H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εικόνα
Χωρίς ντουντούκες, χωρίς αφίσες, χωρίς πανώ, χωρίς όλα αυτά που ρυπαίνουν τη χώρα και προσβάλλουν την αισθητική μας, με εχθρικά τα περισσότερα ΜΜΕ, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! έκανε την έκπληξη κερδίζοντας την εκτίμηση ενός μεγάλου αριθμού Ελλήνων, παρότι το 80% του κοινού εξακολουθεί να μην μας γνωρίζει καν!


Θα μπορούσαμε να είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα, καθώς αποτυπώνει μια δυναμική εξέλιξη με μέλλον. Δεν είμαστε. Ο πολιτικός χάρτης που προέκυψε από αυτές τις εκλογές έχει πολλά ναρκοπέδια και δυσδιάκριτη οδό διαφυγής. Το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει και δεν φαίνεται στον ορίζοντα καμμία σοβαρή δύναμη που θα μπορέσει να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους Έλληνες, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις αγορές. Ο ανέξοδος βερμπαλισμός και η «τζάμπα μαγκιά» του Σύριζα επιβραβεύθηκε, αλλά πώς το σύνθημα «ή εμείς ή αυτοί» θα μεταλλαχθεί σε κυβέρνηση συνεργασίας; Επιπλέον, εκτός από τους υμνητές του Στάλιν το κοινοβούλιο έχει υποδεχθεί και τους υμνητές του Χίτλερ. Η απόλυτη κατάπτωση.

Είναι προφανές…

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ REAL FM

Αθήνα, 7 Μαΐου 2012


Συνέντευξη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Νίκος Χατζηνικολάου: Θέλω να ξεκινήσω με τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας σας, που ήταν ένας πολύ ζωντανός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με ένα πολύ ωραίο ντόμπρο και ανοιχτό χαρακτήρα.

Ντόρα Μπακογιάννη: Ήταν μια καταπληκτική μητέρα κύριε Χατζηνικολάου.
Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτό το ξέρετε εσείς, εγώ την είχα γνωρίσει εδώ και πολλές δεκαετίες από τη δεκαετία του 1980 και έχω κυρίως να λέω για το πόσο ανοιχτόκαρδη, ντόμπρα, σταράτη στα λόγια της, πόσο αντράκι ήταν η Μαρίκα Μητσοτάκη. Τώρα, θέλω να πάμε στα πολιτικά. Θέλω να μου πείτε πως εξηγείτε την ήττα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, γιατί είναι ήττα το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πιάσει το στόχο της και να μπει στο κοινοβούλιο.

Ντόρα Μπακογιάννη: Είναι βέβαιο ότι δεν τα καταφέραμε. Εμείς αρθρώσαμε έναν πολιτικό λόγο ειλικρίνειας, συνέπειας και κυρίως έναν πολιτικ…

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Ομάδα Διάσωσης: Βάση ετοιμότητας στη Μεγαλόπολη

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας ανακοινώνει την ίδρυση Βάσης Ετοιμότητας στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Η Βάση Ετοιμότητας μετράει ήδη τα πρώτα της μέλη και δυναμικά μπαίνει στο χώρο του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ με επαγγελματισμό στις πράξεις και την εκπαίδευση της!
Η Βάση Ετοιμότητας Μεγαλόπολης θα έχει την πλήρη στήριξη του παραρτήματος Αρκαδίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και θα αποτελεί κομμάτι αναπόσπαστο του παραρτήματος .
Με έδρα της λοιπόν, την Μεγαλόπολη καλεί τους ευαισθητοποιημένους πολίτες σε θέματα εθελοντισμού και προσφοράς σε μία κοινή εκπαίδευση με σκοπό την Ερευνα την Διάσωση και την αντιμετώπιση Εκτάκτων Καταστάσεων και Μαζικών Καταστροφών... Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6972305799 begin_of_the_skype_highlighting 6972305799 end_of_the_skype_highlighting.
Να θυμήσουμε πως Η Ε.Ο.Δ. είναι μη κυβερνητική οργάνωση Έρευνας και Διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν σε επιχειρήσ…