Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 13, 2009

Δήλωση Βασίλη ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009

Εικόνα
Αποφάσισα να συμμετάσχω στην εκλογική διαδικασία, διεκδικώντας την εμπιστοσύνη του λαού της Αρκαδίας για πολύ συγκεκριμένους λόγους:

Πρώτον, γιατί θεώρησα χρέος μου να αποδεχτώ την πρόταση που μου έγινε από την παράταξη, μία πρόταση παρουσίας μου στην πρώτη γραμμή, μία πρόταση ευθύνης και ανανέωσης.

Δεύτερον, γιατί ένιωσα την ανάγκη να είμαι πλέον καθημερινά δίπλα στους συμπολίτες μου αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, κάνοντας τα οράματά μας πράξη, για μια Αρκαδία πόλο ανάπτυξης.

Η κρισιμότητα των καιρών δεν προσφέρεται, ούτε για πειραματισμούς, ούτε για αποστασιοποίηση. Το εθνικό συμφέρον απαιτεί συμμετοχή. Και εγώ είμαι εδώ για να τολμήσω, χωρίς φόβο, να αναλάβω την πρόκληση δίνοντας τις δυνάμεις μου, όχι μόνο για την παράταξη στην οποία ανήκω, αλλά κυρίως για τους συμπολίτες μου, για το συμφέρον της Αρκαδίας, για το εθνικό συμφέρον.

Μετά από χρόνια επίπονης επιστημονικής δουλειάς και επαγγελματικής εμπειρίας, και από τη θέση του Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων π…

Επιστολή του Π. Βαλασόπουλου μετά το «κόψιμό» του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Εικόνα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ:
« Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ»
« δεν μπορώ να σας πω ψέματα, πως δεν είμαι απογοητευμένος μετά από την απόφαση αυτή να μου στερήσουν την δυνατότητα να κριθώ από τους συμπολίτες μου. Οι Αρκάδες ξέρουν πολύ καλά πως από το 2007 μέχρι σήμερα έχω μία σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία σε ολόκληρο τον νομό . Δεν έφυγα στιγμή δίπλα από τους Αρκάδες και την Αρκαδία και ο κόσμος όλο το προηγούμενο διάστημα, ήδη πριν προκηρυχθούν εκλογές με τιμούσε με την εμπιστοσύνη του .Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τα κίνητρα και την σκοπιμότητα της επιλογής αυτής.
Τώρα συστρατεύομαι, όχι πλέον σαν υποψήφιος Βουλευτής ,αλλά σαν απλός στρατιώτης στο πλευρό της παράταξης που υπηρετώ από μικρό παιδί ,χωρίς διακοπές, χωρίς πισωγυρίσματα ,χωρίς σκοπιμότητες .
Τώρα συνεχίζω ακόμα πιο δυνατά, πιο αισιόδοξα και πιο θαρραλέα να παλεύω για τον νομό μου, την Αρκαδία μας που ποτέ δεν άφησα και δεν πρόκειται να αφήσω.
Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά σε…

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!

Με επιστολή που στάλθηκε από την τοπική οργάνωση της ΝΔ, στον Γραμματέα του κόμματος κύριο Λ. Ζαγορήτη, καλούν την ΝΟΔΕ Αρκαδίας να αναλάβει τα γραφεία της Τ.Ο.
Τ.Ο. ΝΔ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Προς
1)κ. Ζαγορίτη Λευτέρη
2)κ. Μπαξεβάνο – Αγ. Κωνστί/νου 3)ΝΟΔΕ Αρκαδίας
Οργή θλίψη και αγανάκτηση κυρίευσαν τους κατοίκους της Μεγαλόπολης για τη δημοσίευση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για την Αρκαδία.
Για ακόμη μια φορά κάποιοι αποφάσισαν να αδικήσουν κατάφορα την επαρχία μας και να της στερήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.
Έτσι ελαφρά τη καρδία αποφάσισαν ότι η Μεγαλόπολη δεν είναι Αρκαδία και οι κάτοικοι αυτής της περιοχής δεν χρειάζεται να εκπροσωπούνται στο κόμμα της ΝΔ.
Την Μεγαλόπολη την θεωρούν μια κουκίδα στον χάρτη που έδωσε και δίνει ανάπτυξη στην οικονομική ζωή της χώρας μέσα από τον υπόγειο πλούτο της και την ηλεκτροπαραγωγή και δεν πρέπει να εκφράζει άποψη, θέση και αντίρρηση στις όποιες αποφάσεις λαμβάνουν οι κοτζαμπάσηδες της πολιτικής.
Την Μεγαλόπολη την θεωρούν κα…