Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 26, 2012

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Η θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012, 9.00 μ.μ στο προαύλιο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης και όχι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου όπως είχε προγραμματιστεί,   λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της Θεατρικής Ομάδας του ΤΕΙ Αθηνών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΟΠΡΟΕΔΡΟΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΣας ενημερώνουμε ότι :Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 6.30 μ.μ., , προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσειςγια τα παρακάτω θέματα:

1.Αποδοχή πίστωσης ποσού 180.764,04 € Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών ως τακτική επιχορήγηση μηνόςΙουλίου2012.
2.Ανανέωση της Προγραμματικής Σύμβασης για τη λειτουργία του Γραφείου Ανταποκριτή Ο.Α.Ε.Δ. στο Δήμο Μεγαλόπολης.
3.Άνοιγμα νέου Τραπεζικού Λογαριασμού όψεως Δήμου Μεγαλόπολης – Τροποποίηση της αριθμ. 150/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
4.Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Θεόδωρου Τουρλεντέ στην Τ.Κ. Περιβολίων στις 7-09-2012.
5.Διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση της εκδήλωσης εορτασμού του Πολιούχο…
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         Μεγαλόπολη  23-8-2012ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ    Αρ. Πρωτ.:  380ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» Ν.Π.Δ.Δ. Πολυβίου 33 & Παπαφλέσσα                     22200 – Μεγαλόπολη e-mail: kpa@megalopoli.gr Πληροφορίες: Τσίρη ΧριστίναΤηλ : 27910-22752Fax  : 27910-22752


Προς: Σύλλογο Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης « Ο Άγιος Γεώργιος»
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο  του Ν.Π.Δ.Δ.  «Κοινωνική Προστασία  και Αλληλεγγύη»  Δήμου Μεγαλόπολης  σας ευχαριστούν  θερμά για την ευγενική  χορηγία σας, με την οποία θα υποστηρίξουμε κάποιες οικογένειες συμπολιτών μας που έχουν πρόβλημα διαβίωσης, δεδομένου ότι η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για την περιοχή μας αλλά και για την Ελλάδα μας. Επίσης θέλουμε να σας συγχαρούμε για την προσπάθεια σας που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος των μελών του συλλόγου σας και τον αριθμό των τροφίμων που καταφέρατε να συγκεντρώσετε . Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να επ…