Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 29, 2013
Εικόνα
Και ο Τζήμερος κατέθεσε τις πινακίδες
Δείτε τι έγραψε στο έγγραφο που συνόδευσε την κατάθεση - Περιέγραψε όλη την διαδικασία μέσω Facebook Την προσωπική του εμπειρία από τη διαδικασία κατάθεσης πινακίδων περιέγραψε μέσω Facebook ο Θάνος Τζήμερος αναλύοντας πόσες εργατοώρες χάθηκαν από το γεγονός ότι 270 άτομα στήθηκαν στην ουρά της ΔΟΥ Χολαργού. Ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά αναφέρεται, επίσης, στο έγγραφο που συνοδεύει την αίτηση κατάθεσης επικρίνοντας τον εμπνευστή του για την ερώτηση «ποιοι οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία του οχήματος;». «Λογαριασμό θα σου δώσω; Δικό μου είναι, άμα θέλω το καίω!» έγραψε στο χαρτί ο Θάνος Τζήμερος «ανεβάζοντας» για του λόγου το αληθές τη σχετική φωτογραφία.

Μπορούμε και με ένα αυτοκίνητο, κι ας είναι μοντέλο του 2001. Μια χαρά τσουλάει. Διότι να πληρώνω 1320 ευρώ τέλη κυκλοφορίας συν ασφάλεια, συν τεκμήριο, συν φόρο... πολυτελούς διαβίωσης και ό,τι άλλο σκαρφιστείς Στούρνε μου, δεν υπάρχει περίπτωση! Θα δεις στην πράξη τι σημαίνει καμπύλη Λαφέρ…
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  
           Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτης Μπούρας, την Πρωτοχρονιά 1 Ιανουαρίου 2014 και μετά το πέρας της δοξολογίας, θα δέχεται στο Νέο Δημαρχείο στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου πολίτες, συλλόγους και φορείς του Δήμου για ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος. 

Εκ του Δήμου