Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 10, 2019

Μεγαλόπολη, Δημοτικές εκλογές (Ζάχαρι και σκόνη της Γαλανιάδη Εύας)

Εικόνα
Όλα καλώς καμωμένα στη Μεγαλόπολη. Νυν και πρώην δήμαρχοι τα βρήκαν μια χαρά μεταξύ τους και το «δαχτυλίδι» της υποψηφιότητας με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε στα χέρια του επόμενου υποψήφιου δημάρχου της παράταξης «Δημοτική Ενότητα» στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Καφενείου Μεγαλόπολης (δείτε ΕΔΩ), στην κοπή πίτας της παράταξης Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης και Φουσέκης ανακοίνωσαν ότι χαράσσουν την πολιτική τους πορεία όμορφα, αδελφωμένα και καλά.
Και πολύ σωστά ο συντάκτης υπενθυμίζει ότι δεν ήταν όλα ρόδινα μεταξύ τους τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Ειδικά για τη Μεγαλόπολη, αναρωτιέμαι κι εγώ τι σημαίνει «επιτυχημένη δημοτική αρχή». Θα πείτε, αν δεν ευλογήσει και τα γένια του ο δήμαρχος, που πάντως έχει βρει τη θέση του στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δέδε, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ποιος θα το κάνει;..
Δεν ξέρω. Ας ήταν μία φορά να κάνει κάποιος, ο οποιοσδήποτε, μια σοβαρή αυτοκριτική, προτού βάλει πλώρη για νέες αυτοδιοικητικές…

Εντροπία (αλλά όχι από ντροπή)

Εικόνα
14.2.2019 / ΣΤAΘΗΣ Σ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέθετε Καρανίκα, προσέθεσε Παπακώστα. Διέθετε Πολάκη, προσέθεσε Μεγαλοοικονόμου. Διέθετε Παππά, προσέθεσε Γκαζόζα… με συγχωρείτε, Τέρενς Κουίκ. Διέθετε Αυλωνίτου, προσέθεσε Τσουλούφη Παπαχριστόπουλο. Διέθετε Κουβέλη, προσέθεσε Κόκκαλη. Προσέτι ο Τσίπρας προτίθεται σε αυτήν την κουρελού να προσθέσει Μπίστηδες και Ραγκούσηδες. Σημαίες από ξεσκονόπανα και σφουγγαρίστρες. Η κατάπτωση της Μνημονιακής Ελλάδας σε όλη της τη γλίτσα.
Είναι φανερό ότι στο επιτελείο του Τσίπρα (όπου συνωθούνται Κλαούζεβιτς, Ταλεϋράνδος και Μπουρνούς) νομίζουν ότι αυτά τα ετερόκλητα κουρέλια «τραγουδούν ακόμα» και δίνουν το φιλί της ζωής στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην πραγματικότητα του δίνουν το φιλί του θανάτου.
Το κόμμα αυτό δεν αντέχει ήδη τον εαυτόν του, πόσω μάλλον τη σύναξη των σύγαμπρων, των μνηστήρων, των απομειναριών και των τυχοδιωκτών.
Ο εκφυλισμός της κυβέρνησης θα συνεχισθεί σφοδρός, ο κ. Πολάκης θα συνεχίσει να υβρίζει τους νεκρούς και να θεωρεί τη γρίπη κατασκεύασμα των βοθ…