Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 17, 2011

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Εικόνα
Η διεύθυνση και οι συνεργάτες της εφημερίδας και του blog ΠΑΡΡΗΣΙΑ εύχονται σε όλους Καλή Ανάσταση

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ο ΑΡΚΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος Αποστολόπουλος  Νίκος  εκ μέρους του Δ.Σ. ευχήθηκε « Χρόνια πολλά » και « Καλή Ανάσταση » στο προεδρείο και στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 19/04/2011.
Πρόσφερε την εικόνα του Χριστού στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιο Κάβουρα, τις ευχαριστίες του Συλλόγου και τα «Χρόνια Πολλά» στον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μπούρα, όπως επίσης στους Αντιδημάρχους, τους Συμβούλους, και στους  συνδυασμούς του κ. Σ.Τσιριγώτη, του κ. Ι.Φουσέκη και του κ. Κ. Παγανού.
Θεωρούμε ότι η συνεργασία και η καλή πίστη είναι αυτό που χρειάζονται οι τοπικοί φορείς και ιδιαιτέρα εμείς οι Τρίτεκνοι λόγω των οικονομικών  προγραμμάτων που δημιουργούνται.


   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Εκ του Συλλόγου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Εικόνα
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αντρικός ο αγώνας της Μεγαλόπολης, αλλά κάτι τέτοια δεν θα ήταν σωστό μιας και υπήρξε και γυναικεία κατηγορία! Η MX3 του παγκοσμίου πρωταθλήματος επισκέφθηκε την Μεγαλόπολη για μία ακόμη φορά με τις γυναίκες της WMX να τρέχουν για πρώτη φορά στην ελληνική πίστα. Η ζέστη του Σαββάτου και η καταρρακτώδης βροχή της Κυριακής σίγουρα άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε στους θεατές θέαμα, ενώ έκανε τραγικά τα πράγματα για τους αναβάτες. Bill και Laier ήταν οι νικητές σε κάθε κατηγορία, στα πρώτα σκέλη, μιας και δεύτερα δεν έγιναν λόγω κακοκαιρίας. Το σωματείο Άρης σε συνεργασία με την ΑΜΟΤΟΕ έφεραν σε πέρας έναν αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος το οποίο δεν είχε την ανάλογη αποδοχή από το ελληνικό κοινό, κυρίως λόγω καιρού.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - WMX
Με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Steffi Laier να κατέχει την pole από την προηγούμενη μέρα και πολλές από τις συμμετέχουσες να απέχουν πολύ από το βάθρο, το ενδιαφέρον περιοριζόταν στις πρώτες θέσεις του βάθρου. Η Laier έφυγε πολύ…

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθεισε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 19ητου μήνα Απριλίου του έτους 2011 ημέρα της εβδομάδαςΤρίτη και ώρα 5.00 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούνκαι να ληφθούν αποφάσειςγια ταπαρακάτω θέματα:
Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων του πρώην Δήμου Μεγαλόπολης οικ. έτους 2010.
Μεταφορά πλεονάζοντος προσωπικού της μετατραπείσας αμιγούς Δημοτικής Επιχείρησης (Π.Υ.Π.Π.Α.Π.Μ.) του άρθρου 277 του Π.Δ/τος 410/95 σε Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης – Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» στο Δήμο Μεγαλόπολης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 269 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.
Καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών και οφειλομένων ασφαλιστικών εισφορών, εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Προστασίας Περιβάλλοντος Ανάπτυξης Περιοχής Μεγαλόπολης (Δ.Ε.Π.Υ.Π.Π.Α.Π.Μ.) που μεταφέρονται στ…

ΤΕΔΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αρκαδίας κατά την έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα18 Απριλίου 2011, μετά την αγγελία του θανάτου του τέως Δημάρχου Τρίπολης και Προέδρου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Αρκαδίας κ. Θεόδωρου Σεχιώτη, σύσσωμο εξέφρασε τη λύπη και την οδύνη του για τον άνθρωπο, ο οποίος με τη ζωή και το έργο του υπήρξε σύμβολο εργατικότητας και μαχητικότητας στην τοπική μας κοινωνία απόόποια θέσητηνυπηρέτησε. Η ενεργός και δυναμική συμμετοχή του στα κοινά και οι υπηρεσίες προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο ως Δημάρχου όσο και ως Προέδρου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αρκαδίας, θα σηματοδοτεί για όλους εμάς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την πορεία και τη δράση μας για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας. Σαν ελάχιστο δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει :
1.Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος. 2.Να παραστεί ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος …

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τρίπολη 18.4.2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αρκαδία αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και μνημειακό απόθεμα, που μπορούν να αποτελέσουν μοχλό τουριστικής ανάπτυξης όχι μόνο για το Νομό αλλά και όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μετά τις εκλογές του 2009, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, ξεκίνησε μια συστηματική προσπάθεια ιεράρχησης των αναγκών και των έργων από το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος, αφού σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου καμιά μελέτη δεν είχε περάσει έως τότε από το ΚΑΣ. Η αξιοποίηση και η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου αποτελεί σημαντική παράμετρο για την ανάπτυξη στο Νομό Αρκαδίας. Σε αυτό το πλαίσιο, μετά την συνεδρίαση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Νομού Αρκαδίας, παρουσία του Πρωθυπουργού τον Ιούνιο 2010, ζήτησα με επιστολή μου προς τον Υπουργό Πολιτισμού ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Υπουργείου στην Αρκαδία (βλ. σχετικάhttp://www.odysseasnet.gr/?p=784).Η ενημέρωση και προώθηση των θεμάτων πολιτισμού…