Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 24, 2012

ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΘΕΜΑ: ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ – ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση  2/22475/0025, δόθηκε η δυνατότητα για την αναστολή της πληρωμής των δανείων και των οφειλών των πυρόπληκτων Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η απόφαση αφορά τα δάνεια που έχουν χορηγηθεί με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου.
Λόγω προβλημάτων με κάποιες Τράπεζες, οι οποίες δεν αποδέχονται τις σχετικές αιτήσεις, επικαλούμενες έλλειψη ενημέρωσης από τα Κεντρικά τους γραφεία, συμβουλεύουμε τους ενδιαφερόμενους να επιμείνουν στην υποχρέωση της Τράπεζας να παραλάβει την αίτησή τους, ενώ το Επιμελητήριο Αρκαδίας έχει ήδη παρέμβει προς τα υποκαταστήματα αυτών των Τραπεζών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επαγγελματίες.
Παράλληλα, τα Επιμελητήρια των πυρόπληκτων νομών έστειλαν χθες 26/6 νέα επιστολ…

Ο ΠΑΝ. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΠ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Τρίπολη, 22 Ιουνίου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: «άτολμες και χωρίς όραμα πολλές προτάσεις για το ΕΑΠ» Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της επιτροπής παρακολούθησης του ΕΑΠ (Λιγνιτόσημο), το μέλος της επιτροπής και εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας σ’ αυτή, περιφερειακός σύμβουλος κ. Π .Βαλασόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση : «… για μια ακόμη φορά ένας σημαντικός οικονομικός πόρος, για τον Καλλικρατικό Δήμο Μεγαλόπολης , εξελίσσεται σε μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για το λεκανοπέδιο. Δυστυχώς, οι προτάσεις του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης ,συνεχίζουν στη λογική των απαραίτητων, αλλά μικρών έργων μη ανταποδοτικού χαρακτήρα, που χαρακτήριζε την κατανομή των 46 εκ. ευρώ που κατανεμήθηκαν την προηγούμενη δεκαετία στο λεκανοπέδιο και δεν υπηρετούν το περιεχόμενο του νόμου με τον οποίο θεσμοθετήθηκε το ΕΑΠ, μιας και καμία νέα θέση εργασίας δε δημιουργούν και κανένα αναπτυξιακό χαρακτήρα δεν υπηρετούν. Απλά ένδεια πόρων καλύπτουν δ…