Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 22, 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΥΨΟΥΣ 871.111,03€ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη συνεδρίαση της Τετάρτης 26.04.2012, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης αποφάσισε τη δημοπράτηση έργων ύψους 871.111,03€, τα οποία είναι ενταγμένα στο τρέχον Τεχνικό Πρόγραμμα. Ειδικότερα, τα έργα που αποφασίσθηκε να δημοπρατηθούν είναι τα ακόλουθα: 
Κατασκευή στέγης και κουφωμάτων στο πυρόπληκτο Πολιτιστικό Κέντρο Τ.Δ. Αναβρυτού 36.300 €
Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Σκορτσινού 20.690,11 €
Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Σουλαρίου 62.120,92 €
Ανάπλαση πλατείας Ν. ΒΕΗ Δ.Κ. Μεγαλόπολης (ΜΟΜΑ Μαραθούσας) 175.000 €
Επέκταση αποχετευτικού Τ.Δ. Μεγαλόπολης 577.000 €

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμος Μεγαλόπολης σας προσκαλεί, στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα 191 χρόνια από την 1η κατά σειρά νικηφόρα μάχη του Απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων κατά των Τούρκων, που έγινε την 27η Μαρτίου 1821, στη θέση Στενά Αγ. Αθανασίου, έναντι τ. κ. Καρύταινας.
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Παναγιώτης Γ. Μπούρας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Τετάρτη 2 Μαΐου 2012
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη θέση «Στενά» Αγίου Αθανασίου, έναντι Καρύταινας, πλησίον του επαρχιακού δρόμου Καρύταινας-Ανδρίτσαινας Ώρα 10.30 π.μ.: Πέρας προσέλευσης επισήμων στο πρώηνΔημαρχείο του Δήμου Γόρτυνος Ώρα 10.45 π.μ.:Δοξολογία στο ομώνυμο εκκλησάκι του ΑγίουΑθανασίου Ώρα 11.00 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων
Χαιρετισμοί Κατάθεση στεφάνων Προσφορά γλυκών και αναψυκτικών από το Δήμο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός στο νέο γραφείο του Παναγιώτη Βαλασόπουλου.
Μετά τον Αγιασμό θα ακολουθήσει συζήτηση με τον υποψήφιο Βουλευτή για την οικονομία και τα φορολογικά μέτρα.
Ισαάκ Σολωμού 20
Πλατεία Πετρινού
Τρίπολη

Τηλ.: 2710 241607

Ο ΠΑΝΤ. ΤΣΙΛΙΒΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη «εφ’ όλης της ύλης» θα παραχωρήσει ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Παντελής Τσιλιβής, αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου στις 10.30 το πρωί, στη Δημοτική Ραδιοφωνία και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Επί της ουσίας», που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Μηνάς Αρτόπουλος και Δημήτρης Μανιατάκος.

Τη συζήτηση μπορείτε να παρακολουθήσετε από τη ραδιοσυχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας στους 91,5MHz, καθώς και από την ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.drt915.gr/

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΙΛΙΒΗΣ

Εικόνα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Παναγιώτης Γ. Βαλασόπουλος Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 24 Απριλίου 2012 Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος για την επιστολή του Χοακίν Αλμούνια και την πώληση της 3ης μονάδας της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη
Με αφορμή την επιστολή του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χοακίν Αλμούνια Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, σχετικά με την πώληση λιγνιτικών μονάδων παραγωγής ισχύος, ιδιοκτησίας της Δημόσιας επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.) και συγκεκριμένα για την μονάδα 3 της Μεγαλόπολης ο Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας Παναγιώτης Βαλασόπουλος δήλωσε:
«Το θέμα της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη έχει έρθει ήδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η θέση μου είναι σταθερή. Είμαι σαφώς ενάντια σε κάθε μορφής μονοπώλια ή ολιγοπώλια απ’ όπου αυτά και εάν προέρχονται. Όμως η ιδιωτικοποίηση δεν είναι πανάκεια και δεν αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα, ιδιαίτερα όταν γίνεται χωρίς κανόνες ,χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική.
Κάθε τι άλλο, είναι ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού λαού κ…

ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
• Τρίτη 24 Απριλίου 2012, από τις 7 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο βουλευτή Σαράντο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις υπηρεσίες της ΔΕΗ Τρίπολης (Μεταφορά - Διανομή), του ΕΛΓΑ, ΟΓΑ, ΣΔΟΕ, ΟΑΕΕ, και του ΟΤΕ (Τεχνικές Υπηρεσίες).

• Στις 9:30 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο βουλευτή Κώστα ΖΑΧΑΡΙΑ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στο Παναρκαδικό και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.

• Στις 9:30 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο βουλευτή Δημήτρη ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην τοπική υπηρεσία του ΟΑΕΔ και το Πανεπιστήμιο.

• Το απόγευμα στις 7, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Υποψήφιο βουλευτή Κώστα ΖΑΧΑΡΙΑ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα χωριά Αρτεμίσιο, Παλαιόπυργο και Κανδήλα.
• Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, από τις 7 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο βουλευτή Σαράντο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στο Δήμο Μεγαλόπολης. Στ…

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe, και ο Δήμος Μεγαλόπολης διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 28 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης με θέμα «Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πάρκου στο Δήμο Μεγαλόπολης».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι επαγγελματίες με δραστηριότητες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και μεταποιητικές, καθώς και δραστηριότητες του τριτογενούς τομέα του Νομού Αρκαδίας και των ομόρων Νομών (Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας) για τις προοπτικές ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, καθώς και για τα αρχικά οικονομικά στοιχεία της επένδυσης.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία τεχνικής και οικονομικής υφής και ιδίως τα στοιχεία βάσει των οποίων οι επαγγελματίες της περιοχής καλούνται να μετάσχουν στο Φορέα Υλοποίησης του Έργου, χρηματοδοτώντας από την αρχή την υλοποίηση των Έργων Υποδομής του Πάρκου και με ΚΙΝΗΤΡΟ την απόκτηση πολεοδομημένων βιοτεχνικών οικοπέδων …

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΙΛΙΒΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Εικόνα
Ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας Παντελής Τσιλιβής το πρωί του Σαββάτου 21 Απριλίου επισκέφθηκε τα καταστήματα της Μεγαλόπολης όπου συνομίλησε με επιχειρηματίες και κατοίκους της περιοχής.


Το απόγευμα είχε συζήτηση με πολίτες της Μεγαλόπολης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ Αθανασόπουλος Γεώργιος Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας Μπρακουμάτσου Θεοδώρα Τομαράς Πέτρος Τσιλιβής Παντελή
Υποψήφιοι ΝΔ Βαλασόπουλος Παναγιώτης Βλάσης Κωνσταντίνος Καρβελάς  Παναγιώτης Κοντοζαμάνης Βασίλης Λυκουρέντζος Ανδρέας
Υποψήφιοι ΚΚΕ Αδάμης Τάκης Γόντικας Νικόλαος Καρβελάς Κων/νος Πανάγος Κων/νος Πανούση Γιώτα
Υποψήφιοι του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Δαλιάνης Γεώργιος Κούλης Ευστάθιος Μέλλου Χαρίκλεια Πονηράκος Βενετσάνος Πανοπούλου Παρασκευή
Υποψήφιοι Δημοκρατικής Αριστεράς Δελφάκης Νικόλαος Ηλιοπούλου Μαρία Καραθανάσης Ιωάννης Καρβέλη (Ευταξιοπούλου) Βασιλική Κουτσούγερας Παναγιώτης
Υποψήφιοι Χρυσής Αυγής Γεωργακόπουλος Ιωάννης Ηλιοπούλου Δάφνη Σκαντζός Νικόλαος