Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 30, 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι, ο κ. Δήμαρχος Οιχαλίας, προέβη εντός του Δεκεμβρίου στη σύναψη σύμβασης με ιδιώτη Τεχνικό Σύμβουλο, με αντικείμενο τη «Χωροθέτηση μονάδων προσωρινής διαχείρισης απορριμμάτων στο Δήμο Οιχαλίας».

Στα πλαίσια υλοποίησης της εν λόγω σύμβασης αναφέρεται ότι «θα διερευνηθεί η δυνατότητα προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων σε χώρο των λιγνιτορυχείων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, και για το σκοπό αυτό θα ονοματισθούν τα αναγκαία για τους σκοπούς της προσωρινής διαχείρισης έργα και θα επιδιωχθεί διερευνητική συνάντηση με το Γ.Γ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρουσία των Δημάρχων Μεγαλόπολης και Οιχαλίας».

Δε γνωρίζουμε εάν η παραπάνω κίνηση αποτελεί πρωτοβουλία του κ. Δημάρχου Οιχαλίας ή εάν είναι μια «καμουφλαρισμένη» απόπειρα να «ξαναανοίξει η όρεξη» όσων επί πολλά χρόνια προσπαθούν να κάμψουν τις αντιστάσεις του Μεγαλοπολίτικου λαού, απέναντι στο ενδεχόμενο να καταστεί η Μεγαλόπολη «χαβούζα» της Πελοποννήσου.

Εάν ισχύει το πρώτο ενδεχόμενο, έχουμε να απ…
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ
Κατά τον εορτασμό των Αγίων Θεοφανείων την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013, θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Μεγαλόπολης οι ακόλουθες θρησκευτικές –εορταστικές εκδηλώσεις:
-Δημοτική ενότητα Μεγαλόπολης:

Θεία λειτουργία –Αγιασμός των Υδάτων στον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου Μεγαλόπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία.
-Δημοτική ενότητα Γόρτυνος:

• Θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας Καρίταινας.

• Αγιασμός των Υδάτων δια της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στη γέφυρα του ποταμού Λουσίου, στις 11: 00 π.μ.
-Δημοτική ενότητα Φαλαισίας:

• Θεία λειτουργία στον ιερό ναό των Αγίων Ταξιαρχών Σκορτσινού

• Αγιασμός των Υδάτων δια της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στις πηγές του Ευρώτα, στις 12:30 μ.μ.


Εκ του Δήμου