Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 24, 2014
Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” (29/08/2014) Η δημοτική παράταξη του Δήμου Μεγαλόπολης “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”, σεβόμενη τις διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος, συμμετέχει μέσω των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της, βάσει της αριθ. 29/2014 Απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης, στην τελετή ορκωμοσίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης που πρόκειται να γίνει την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2014, παρά το γεγονός ότι έως σήμερα δεν έχει αποφανθεί το Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρίπολης, επί της ένστασης και της αντένστασης που έχουν υποβληθεί κατά των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Μαϊου 2014.
Έχοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” αναμένει σύντομα ότι με την Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης θα θεραπευθούν οι αδικίες που διαπιστώθηκαν ότι έγιναν κατά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Μαϊου 2014 και έτσι να αποτυπωθεί η πραγματική λαϊκή ετυμηγορία.

Σεισμός 5,7R ανατολικά της Σπάρτης

Εικόνα
Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σημειώθηκε στις 06.45 το πρωί της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λακωνίας και Μήλου και συγκεκριμένα 58 χλμ. ανατολικά-βορειοανατολικά της Νεάπολης Βοιών Λακωνίας και 145 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Κρήτη αλλά και στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Σύμφωνα με τον σεισμολόγο κ. Γεράσιμο Χουλιάρα, η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στη νότια Ελλάδα, ενώ το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 80 χιλιόμετρα. 

Πηγή: Ζούγκλα

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ Δ.Σ.

Μεγαλόπολη    25  -  08  -  2014
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Με ιδιαίτερη τιμή,σας προσκαλούμεστις 29 / 08 / 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα19:30΄, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης, στην τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου κυρίου Διονυσίου Παπαδόπουλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης, καθώς και των μελών των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων και των Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.  
Ο  Δήμαρχος   Μεγαλόπολης
                                                                  Διονύσιος Παπαδόπουλος