Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 17, 2019

Ντροπή σας κ. Τατούλη: Κοπή πίτας για την ΕΠΣ Αργολίδας αξίας 20.200€ !!!!

Εικόνα
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019
Θα τρελαθούμε τελείως με αυτά που βλέπουμε και το χειρότερο κακό είναι που δεν αντιδρά κανείς. Είναι δυνατόν μια κοπή πίτας της ΕΠΣ Αργολίδας να φτάνει και να ξεπερνάει σε κόστος τα 20.000€...!!! κι όμως συμβαίνει και μάλιστα οι κύριοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου εγκρίνουν αυτή τη δαπάνη και την επιχορηγούν με χρήματα των Ελλήνων πολιτών με το ποσό των 11.900 ευρώ!!!

Φυσικά ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι ακριβως εξυπηρετεί η συγκεκριμένη χρηματοδότηση (δεν είμαστε όλοι ηλίθιοι όπως νομίζουν)  μα... την "Γιορτή του Ποδοσφαίρου" όπως ονόμασαν την κοπή της πίτας για να την κάνουν πιο "φανταχτερή".

Τα σχόλια δικά σας, απλά θυμηθείτε το, την ήμερα των εκλογών...

Πριν από τον επόμενο ντουβρουντζά…

Εικόνα
21.2.2019 / ΣΤAΘΗΣ Σ. Δεν ηχογράφησε τον κ. Στουρνάρα ο κ. Πολάκης – ηχογραφούνε ωρέ τα παλικάρια;
     Μόνον μήνυση έκανε ο κ. Κοτζιάς στον κ. Κουμουτσάκο επειδή ο τελευταίος μίλησε και κάτι είπε – μόνον μήνυση του έκανε, ούτε σε αναμορφωτήριο τον έκλεισε, ούτε τον έβαλε να διαβάζει τα τουίτ του Πολάκη, ώσπου να σκάσει (και να μη μιλάει πια).
     Ο κ. Μωραϊτης ορκίσθηκε Μπίστης στην κυβέρνηση Τσίπρα και η διεύρυνση προς την κεντροαριστερά του πόλου είναι έτοιμη να λύσει τα βιοποριστικά προβλήματα πολλών καρεκλών σ’ αυτόν τον τόπο της φαιδράς πορτοκαλέας που τον κλαίει η κυρία Μπαζιάνα από μνήμης χωρίς να χρειάζεται να ηχογραφεί όσα λέει η κυρία Μεγαλοοικονόμου.
     Και στο καπάκι τρελαίνεται απ’ τη χαρά του ο κ. Κατρούγκαλος επειδή τον πήρε τηλέφωνο ο αναπληρωτής υπουργός των ΗΠΑ, κ. Τζων Σάλιβαν, Θεέ μου τι μεγαλεία! ούτε βλαχοσυμπέθερος με μια κοφίνα τσιγαρίδες και μια νταμουζάνα κοκκινέλι τέτοια δόξα! Πυλώνας σταθερότητος στην Ανατολική Μεσόγειο ο Κατρούγκαλος, ντούρος σταθ…