Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 20, 2009

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Εικόνα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Εικόνα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εικόνα
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δημήτρης Κωστόπουλος

Υποψήφιος Βουλευτής
Ν. Αρκαδίας

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ - ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΕΛΠΙΔΑ

Εικόνα
Ο πολιτικός μας χώρος, ο ΣΥΡΙΖΑ, από την ίδρυση του βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων. Στο πλευρό των πιο αδύναμων, των ανέργων, της γενιάς των 700 ευρώ. Υπερασπίστηκε τα δημόσια αγαθά, τις κοινωνικές υπηρεσίες, τη δημόσια παιδεία και υγεία, το περιβάλλον από την εμπορευματοποίηση.


Ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ο στόχος ολόκληρου του πολιτικού συστήματος αλλά και του μιντιακού - οικονομικού κατεστημένου, που προσπάθησαν με συκοφαντίες και ψεύδη να μας διαβάλουν στο λαό και να μας εξουδετερώσουν, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσε και αποτελεί τη μοναδική ριζοσπαστική, αντισυστημική δύναμη, που μπορούσε μαζί με τα διάφορα κοινωνικά κινήματα ν’αποτελέσει κίνδυνο για τα συμφέροντά τους.
Μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών - ένα ποσοστό αναντίστοιχο βέβαια με τους αγώνες μας και κατώτερο των προσδοκιών μας - οι εξελίξεις που ακολούθησαν και οι συμπεριφορές που υπήρξαν σε κεντρικό επίπεδο οδήγησαν σε μεγάλο βαθμό σε απώλεια του ηθικού και πολιτικού πλεονεκτήματος που είχαμε προκαλώντας σε όλους μας θυ…

Στον αγώνα ήμουν, είμαι και θα είμαι στρατευμένος.

Μήνυμα Γιώργου Η. Παπαηλιού Φίλες και φίλοι συμπατριώτες, Η πολιτική ζωή του τόπου έχει μετατραπεί σε πεδίο αντιπαράθεσης όχι πολιτικών θέσεων αλλά παραπολιτικής και επικοινωνιακών τεχνικών. Τα μέσα μαζικής «ενημέρωσης» κυριαρχούν, με τρόπο που τείνει να αλλοιώσει το δημοκρατικό πολίτευμα.
Το πολιτικό σύστημα φαίνεται ότι έχει εξαντλήσει τα όρια, που οι σημερινοί εκφραστές του προσδίδουν. Λειτουργεί και αναπαράγεται με νοοτροπία και πρόσωπα που συνθλίβουν ή υποβαθμίζουν την αξιοπρέπεια του πολίτη, με σκοπό τη διαιώνιση «κλειστών κυκλωμάτων» εξουσίας σε όλα λειτουργούν βάσει σκοπιμοτήτων προσωπικής προβολής και επιβολής και επικοινωνιακών κριτηρίων. Υπό αυτά τα δεδομένα, οι πολίτες επιζητούν τρόπους αντίδρασης στην κραυγαλέα ανικανότητα και στην πνιγηρή ατμόσφαιρα της διαφθοράς.
Η Αρκαδία, μέρος και αυτή της πρακωνισμένης ελληνικής περιφέρειας, παραμένει ουραγός της ανάπτυξης. Η εγκατάλειψη και ο μαρασμός αποτυπώνονται παντού. Οι νέοι άνθρωποι, βιώνοντας την απογοήτευση και την ανασφάλει…

ΜΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας

Εικόνα
ΣΥ.ΡΙΖ.Α
ισχυρός στη βουλή και στους αγώνες

ΜΑΝΤΗΣ Αθανάσιος του Χρήστου.
Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας


Γεννήθηκε το 1957 στο Κατσίμπαλη Γορτυνίας. Την τετραετία 1982-1986 διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Κατσίμπαλη. Από το 1984 ως εργαζόμενος στο χώρο της ΔΕΗ ασχολήθηκε ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου Ορυχείων - Σταθμών (Σ.Ο.Σ) ΔΕΗ Μεγαλόπολης και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας. Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 και 2006 ήταν υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό «ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΝ». Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΣΥΝ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος γεννήθηκε το 1962.
Κατάγεται από τα Τρόπαια Γορτυνίας. Είναι γιός του Σπύρου Γιαννόπουλου, που διετέλεσε Βουλευτής, Υποδιοικητής του ΙΚΑ και Διοικητής του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ). Είναι παντρεμένος με την Πολιτική Επιστήμονα Παρασκευή Ρόδη και έχει δύο γυιούς, τον Σπύρο και τον Μιχάλη.
Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Διπλωματούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εργάστηκε επί δεκαετία ως Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλη Βιομηχανία του Ιδιωτικού Τομέα και διατηρεί Γραφείο Μελετών που ειδικεύεται στην Μηχανοργάνωση Επιχειρήσεων, στην Υλοποίηση δικτύων και το Internet, στη μελέτη και κατασκευή Λογισμικού και στα Συστήματα Αυτοματισμού για τη Βιομηχανία.
Ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και πολιτική δράση στο φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα, ως μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ. Εκλέχτηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και εκπρόσωπος στη Σύγκλητο του Ε.Μ.Π. Συμμετείχε σε τρία Πανσπουδαστικά Συνέδρια. Είναι μέλος του Τεχνικο…

Ανατέθηκε η κατασκευή της μονάδας V φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ να προχωρήσει στην ανάθεση της κατασκευής της ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας V συνδυασμένου κύκλου με φυσικό αέριο στη Μεγαλόπολη εκφράζουν οι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά συμβούλια των δήμων Μεγαλόπολης, Τρικολώνων, Γόρτυνος και Φαλαισίας που βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.
- Η ανάθεση της κατασκευής της μονάδας V της Μεγαλόπολης αποτελεί ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ
- Οι ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ των Δημοτικών Συμβουλίων, Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ των θέσεών μας ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
- Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥ…

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΠΑΛ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΒΑΛΤΕΣΗΝΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Τουριστικών Επιχειρήσεων - ΤΕΙ Αθήνας
ΚΑΡΑΛΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Βιομηχανική Πληροφορική - ΤΕΙ Καβάλας
ΚΑΨΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ Ηλεκτρολογίας ΤΕΙ Λάρισας
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Διαχείρισης Πληροφοριών ΤΕΙ Καβάλας
ΜΗΤΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Τηλεπ/νιακών Συστημάτων & Δικτύων ΤΕΙ Μεσολογγίου (Ναύπακτος)
ΜΙΚΕ ΕΥΤΕΡΠΗ Λογοθεραπείας ΤΕΙ Ηπείρου (Ιωάννινα)
ΤΟΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Λογιστικής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΗ ΕΛΕΝΗ Ιατρικών Εργ/ριων ΤΕΙ Λάρισας
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ηλεκτρολογίας ΤΕΙ Πάτρας
ΜΑΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ Τεχν/γίας Πληροφορικής & Τηλεπ/νιών ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Λευκάδα)

Συγχαρητήρια στα παιδιά! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές τους και οπωσδήποτε το πτυχίο τους να αποτελέσει ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία!

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΤΡΟΧΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΑΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΡΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΚΕ
1. ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
2. ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
4. ΠΑΓΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
5. ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΣΥΡΙΖΑ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΩΛΕΤΗ ΤΟΥΛΑ
ΜΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΤΑΪΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΛΑΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΖΕΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ - ΜΑΡΙΑ
ΞΕΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΦΑΡΦΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΛΑΠΟΥΤΑ ΝΑΥΣΙΚΑ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΡΑΦΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Οι περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ για τις αμέσως επόμενες ημέρες στο Νομό μας

Εικόνα
• Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου από τις 7 το πρωί, ο Υποψήφιος βουλευτής Θανάσης ΜΑΝΤΗΣ και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσουν περιοδεία σε χώρους εργασίας στη Μεγαλόπολη όπου θα συζητήσουν με εργάτες του Δήμου και εργαζόμενους στο Δημαρχείο, το ΙΚΑ και τη ΔΕΗ (Πρακτορείο - Ασφαλιστικό).

• Στις 10 το πρωί οι Υποψήφιοι βουλευτές Θανάσης ΜΑΝΤΗΣ και Κώστας ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθούν την λαϊκή αγορά και εμπορικά καταστήματα της Μεγαλόπολης.
• Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - συζήτηση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στο Άστρος στο «Ίδρυμα Ζαφείρη» με την συμμετοχή των Υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Κώστα ΖΑΧΑΡΙΑ και Τούλας ΚΩΛΕΤΤΗ .
• Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το πρωί, ο Υποψήφιος βουλευτής Θανάσης ΜΑΝΤΗΣ και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθούν χώρους εργασίας της ΔΕΗ σε ΑΗΣ - Μ και Λ.Κ.Μ.
• Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ, ο Υποψήφιος βουλευτής Θανάσης ΜΑΝΤΗΣ με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγμ…