Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 19, 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΗΨΑΝΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ

Από "μετανιωμένο" συμπολίτη μας, (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας), λάβαμε την ακόλουθη δήλωση μετανοίας:


ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ


Ο/η κάτωθι υπογεγραμμέν…. ………………………. …………………………….. του ………………………….. εκ ………………………………………. και διαμένω εις Μεγαλόπολη δηλώ υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών περί ψευδούς δηλώσεως και χωρίς να ασκηθεί βία, τα κάτωθι:


Ουδέποτε υπήρξα πολέμιος/α της Δημοτικής Αναγέννησης και ουδεμία σχέση έχω με τη Δημοκρατική Συνεργασία. Προσεχώρησα εις την τελευταίαν με σκοπό να υπηρετήσω τον τόπο μου. Μετ’ ολίγον αντελήφθην ότι πίσω από τη Δημοκρατική Συνεργασία υπήρχαν αλλότρια συμφέροντα που επιβουλεύονται τον τόπο.
Επειδή είμαι γνήσιος/α μεγαλοπολίτης/ισσα καταδικάζω και αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τη Δημοκρατική Συνεργασία η οποία αποτελεί υπονομευτικό, των συμφερόντων του τόπου, συγκρότημα, σκοπός του οποίου είναι η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των μεγαλοπολιτών και η υποδούλωση του μεγαλοπολίτικου λαού στους χρόνιους εχθρούς μας ΔΕΗ, Πολυεθνικές Εταιρίες, Αναν…

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΟΡΤΥΝΟΣ

Ο κ. Δήμαρχος Γόρτυνος, και υποψήφιος Δήμαρχος για το νέο Δήμο Μεγαλόπολης, εξέδωσε ένα Δελτίο Τύπου, με θέμα "Απάντηση στην Παρρησία".
Το κείμενο του Δελτίου Τύπου έχει ως εξής:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»
Θέμα: «Απάντηση σε εφημερίδα ΠΑΡΡΗΣΙΑ»
Διαβάζοντας την ανοικτή επιστολή συνεργάτη σας (που φιλοξενείται συχνά – πυκνά στην εφημερίδα σας) προς τους δημότες της Μεγαλόπολης, κατάλαβα ότι έχει αναλάβει (προφανώς και σεις) άτυπο ρόλο ιδεολογικού εκφραστή του νυν δημάρχου. Φυσικά αυτό στη δημοκρατία είναι απολύτως θεμιτό. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να ξέραμε αν ο κ. Μπούρας συμφωνεί με το ιδεολόγημα του ένθερμου υποστηρικτή του.
Προσωπικά δεν θα μπω καν στον κόπο να το σχολιάσω. Σε ότι όμως αφορά εμένα, έχω να πω ότι: Ο «πακτωλός» των χρημάτων που υπαινίσσεται ο εν λόγω κύριος ότι ξοδεύω τόσο στην προεκλογική μου καμπάνια (φυλλάδια, φωτογραφίες, δημοσιεύσεις κλπ), όσο και στην προσωπική μου ζωή (γραβάτες, κοστούμια κλπ) ήταν και είναι προϊόν εργασίας χρόνων, εμού π…