Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 14, 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Τάκη Μπούρα Για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Θέλω να σας ευχαριστήσω ολόψυχα για την τιμητική εντολή που μας δώσατε με την ψήφο σας να συνεχίσουμε ως Δημοτική Αρχή το δημιουργικό μας έργο και την επόμενη τετραετία. Ισόρροπη ανάπτυξη, βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών θα αποτελεί το κύριο μέλημά μας.
Ξεκινάμε τη πορεία μας με πρώτο στόχο την ανασυγκρότηση του νέου διευρυμένου Δήμου Μεγαλόπολης, που θα αποτελείται από τις δημοτικές ενότητες Μεγαλόπολης, Φαλαισίας και Γόρτυνος, και την προσαρμογή του στις νέες συνθήκες και τις μεγάλες απαιτήσεις που δημιουργεί η διοικητική μεταρρύθμιση «Καλλικράτης».
Εγώ και οι Συνεργάτες μου, και αυτοί που εκλέγονται και αυτοί δεν εκλέγονται, όλοι μαζί θα αποτελέσουμε μία ομάδα δουλειάς και παραγωγής έργου για τον Τόπο μας. Αυτή είναι η δέσμευσή μας και υποσχόμαστε ότι δεν θα σας διαψεύσουμε.
Καλώ όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου και τους Φορείς της πόλης να σταθούν στο π…

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Δημοκρατική Συνεργασία (Επιτυχών Συνδυασμός)
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ
1. Γαλάνη Δέσποινα 2. Γκρίτζαλης Ιωάννης 3. Δημόπουλος Χρήστος 4. Δράκος Κανέλλος 5. Κάβουρας Αναστάσιος 6. Κανέλλος Βασίλειος 7. Καρατζαφέρης Φώτης 8. Κλουκίνας Γεώργιος 9. Κούτσουρας Νικόλαος 10. Λύγουρη- Βαλκανά Ειρήνη 11. Μάντης Νικόλαος 12. Μαρκολέφας Ιωάννης 13. Μερζιώτης Βασίλειος 14. Σμυρνής Θεόδωρος 15. Τζεβελέκος Σπύρος 16. Τσέκερης Γρηγόριος 
Δημοτική Αναγέννηση (Επιλαχών Συνδυασμός)
1. Αθανασόπουλος Σταύρος 2. Βλασόγιαννης Νότης 3. Κυριακόπουλος Αντώνιος 4. Μανιάτης Χρήστος 5. Μιχόπουλος Κωνσταντίνος 6. Νικητόπουλος Παναγιώτης 7. Τσιριγώτης Σπύρος
Νέα Εποχή για το Λεκανοπέδιο (Επιλαχών Συνδυασμός)
1. Κερκεμέζος Ηλίας 2. Κουρέτας Γεώργιος 3. Φουσέκης Ιωάννης