Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 29, 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

Το ΠΑΣΟΚ έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα τα πρώτα 77 ονόματα υποψηφίων δημάρχων που υποστηρίζει, σε όλη την χώρα, για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τμήμα της πρότασης της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Για το Δήμο Μεγαλόπολης ανακοινώθηκε ότι το χρίσμα λαμβάνει ο Σπύρος Τσιριγώτης.
Για το το Δήμο Γορτυνίας χρισματούχος θα είναι ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος.

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Εικόνα
Έπεσε στην αντίληψή μας το εξής φαινόμενο, που βεβαίως είναι σύνηθες σε τέτοιες περιόδους προεκλογικές: υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές (δεν έχει σημασία από ποιούς συνδυασμούς είναι) γυρίζουν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από δουλειά και τους τάζουν ότι εφόσον τους ψηφίσουν θα ... μεριμνήσουν προς όφελός τους!
Σε αυτή την εποχή, όπου η εργασία, όχι μόνον έχει πάψει να είναι συνταγματικό δικαίωμα, αλλά αποτελεί "λαχείο", κάποιοι αλήτες, έχοντας οι ίδιοι "δέσει το γάιδαρό τους προ πολλού" εκμεταλλεύονται την αγωνία και την έγνοια άνεργων συμπολιτών μας!
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τέτοιες συμπεριφορές συνιστούν ατιμία και όσοι συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους φτύνουμε.
Πρέπει να γίνει κατανοητό επίσης ότι οι προσλήψεις στο Δημόσιο Τομέα έχουν παγώσει έως και το 2013, με προοπτική να παραταθεί αυτή η προθεσμία, για όσο θα είμαστε σε αυτή την οικτρή οικονομική κατάσταση ως Χώρα.
Συνεπώς, ταξίματα περί εξασφάλισης εργασίας, από αλήτες, πρέπει να…