Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 4, 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες, σε μέρος της πόλης της Μεγαλόπολης, γίνονται απρόβλεπτες διακοπές στην υδροδότηση. Αυτό οφείλεται στην έναρξη του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού ΜΟΜΑ ΚΑΛΑΜΩΝ, ΜΑΡΑΘΟΥΣΑΣ και επέκταση δικτύου ύδρευσης εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Δημοτικής κοινότητας Μεγαλόπολης» όπου κατά τις εργασίες των εκσκαφών για την αντικατάσταση του αμιαντοδικτύου ύδρευσης, προκαλούνται βλάβες. Δυστυχώς, επειδή η ακριβής θέση του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης δεν είναι στο μεγαλύτερο μέρος του καταγεγραμμένη, οι βλάβες είναι αναπόφευκτες και πιθανόν να επαναληφθούν. Οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον Ανάδοχο για την κατά το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση των βλαβών και την επαναφορά της υδροδότησης. Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών. Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, το έργο θα είναι μόνιμο και θα αναβαθμίσει την ποιότητα νερού.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή όσα είχαν δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο, σχετικά με δηλώσεις του τέως Δημάρχου Γόρτυνος που αφορούν στο χρηματικό υπόλοιπο που είχε παραδώσει ο τέως Δήμος Γόρτυνος στο νέο «καλλικρατικό» Δήμο Μεγαλόπολης, οι οποίες δυστυχώς εξακολουθούν να αναπαράγονται για λόγους εντυπώσεων, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Παναγιώτης Μπούρας, δήλωσε τα ακόλουθα:
Oκ. Μιχόπουλος, σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, ισχυρίζεται ότι παρέδωσε στις 31.12.2010 στο νέο Δήμο Μεγαλόπολης, ως αποτέλεσμα της δήθεν χρηστής διαχείρισης που είχε εφαρμόσει όταν υπηρετούσε τον τέως Δήμο Γόρτυνος, χρηματικό υπόλοιπο ύψους 383.486,60€, εννοώντας ότι επρόκειτο για χρηματικό ποσό που μπορούσε να διατεθεί για την κάλυψη οποιονδήποτε δαπανών από το νέο Δήμο.
Η αλήθεια έχει ως εξής:
Ο τέως Δήμος Γόρτυνος παρέδωσε στον Καλλικρατικό Δήμο Μεγαλόπολης στις 31.12.2010 χρηματικό υπόλοιπο ύψους 383.486,60€. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία των Υπηρεσιών του Δήμου, το χρηματικό υπόλοιπο στις 31.12.20…