Μια αναφορά για το Χρήστο τον Κασσελούρη

Το Χρήστο τον Κασσελούρη είχα την τιμή να τον γνωρίσω πρίν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν έθεσε εαυτόν στο συνδυασμό του Δημάρχου Μεγαλόπολης Παναγιώτη Μπούρα.
Έως τότε δεν τον γνώριζα προσωπικά, παρά μόνον ως έναν επιστήμονα ιατρό, που δραστηριοποιείται στην πόλη μας.
Ο Χρήστος λόγω χαρακτήρα, καταγωγής και συνάμα παιδείας, πέραν της επιστημονικής του ιδιότητας, είναι ένας από τους λίγους, κατά την ταπεινή μου γνώμη, συμπολίτες μας, που ο καθένας μας θα μπορεί με καμάρι να πεί σε κάθε ξένο ότι είναι πολίτης αυτού του τόπου...
Από το λίγο χρόνο που τον γνωρίζω έχω διαπιστώσει τις αρετές του, που πράγματι, τον κατατάσσουν σε έναν από τους πιό αξιόλογους λιγοστούς πολίτες αυτού του τόπου.
Οι αριστερές πολιτικές του πεποιθήσεις, η περιβαλλοντική ευαισθησία του, η αισιοδοξία που εμπνέει σε κάθε έναν που συναναστρέφεται μαζί του, η όρεξή του για να προχωρήσει αυτός ο τόπος πέρα από εκεί που επιμένουν κάποιοι συμπολίτες μας να τον καθηλώνουν, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Χρήστο τον Κασσελούρη...
Εάν δε διέθετε αυτές τις αρετές θα μπορούσε να είχε "εγκλωβιστεί" στην ιδιότητα του χειρουργού- οφθαλμίατρου, σνομπάρωντας όποιον δεν έχει φθάσει σε αυτό το επίπεδο κοινωνικής εξέλιξης. Το έχουν κάνει πολλοί συμπολίτες μας, μη μπορώντας να αποτινάξουν από πάνω τους τα συμπλέγματα που τους βασανίζουν από τα παιδικά τους χρόνια...
Ο Χρήστος δεν έχει τέτοια προβλήματα...
Τέτοιους ανθρώπους κάθε τόπος, ιδιαίτερα οι μικροί σαν το δικό μας, πρέπει να τη διαφυλάττουν ως κόρη οφθαλμού, τη χρησιμότητα της οποίας γνωρίζει καλύτερα από τον οποιοδήποτε ο Χρήστος!
Τέτοιους ανθρώπους δεν πρέπει να τους απογοητεύουμε με ατυχείς ενέργειές μας... Δεν πρέπει να τους αποθαρρύνουμε... Τους έχουμε ανάγκη.
Ο Χρήστος Κασσελούρης είναι κεφάλαιο για τον τόπο...
Όσοι "μικροί" έκαναν το λάθος να τον θλίψουν τις τελευταίες ημέρες θα πρέπει να ντρέπονται...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιός τον κατηγόρησε ρε παιδιά ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kala ston aplo megalopoliti poios tha anaferthei
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια διαλόγου, τουλάχιστον για αυτό το θέμα. Ήταν απλά μια αναφορά σε ένα πρόσωπο και τίποτε άλλο.
Οπωσδήποτε κανείς δεν είπε ότι τον κατηγόρησε κάποιος.
Για τον απλό μεγαλοπολίτη, αγαπητέ φίλε, μπορείς, εάν θέλεις, να κάνεις οποιαδήποτε αναφορά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνεχίστε λοιπόν να κάνετε αναφορές

και σε άλλους, οι οποίοι έχουν

μεγαλύτερη προσφορά στον τόπο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σταμάτα το γλυψιμο ρεεεεε! Καλος ο γιατρός αλλά υπάρχουν κι άλλοι πολύ καλύτεροι. Τον συμπαθώ τον άνθρωπο, μη με κάνεις να τον συχαθώ μαζί με σενα εμετικέ τύπε!!!
Ουστ απο κει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σταμάτα το γλυψιμο ρεεεεε! Καλος ο γιατρός αλλά υπάρχουν κι άλλοι πολύ καλύτεροι. Τον συμπαθώ τον άνθρωπο, μη με κάνεις να τον συχαθώ μαζί με σενα εμετικέ τύπε!!!
Ουστ απο κει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο παραπάνω ανώνυμος είναι αστα να πάνε αλλά και η αναφορά στο Χρήστο
είναι "θεόκουφη" . Τέτοιες "αναφορές" κάνουμε σε ήρωες ή σε ανθρώπους που έχουν δεχθεί κάποια
δυσφήμηση ή κάτι άλλο έχει συμβεί για να " βάλουμε τα πράγματα στη θέση" τους .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστούμε για τα "παρατηρήσεις" σας... Οπωσδήποτε, πρέπει να γίνουν κάποιες παρατηρήσεις:
1. Το γλύψιμο γίνεται σε πρόσωπα που φέρουν εξουσία, την οποία μετά βδελυγμίας αποστρέφεται ο Χρήστος ο Κασσελούρης. Το ότι το "πρώτο" μήνυμα είναι εις διπλούν δείχνει και την ψυχική κατάσταση του γράφοντος... Συνιστούμε ψυχραιμία.
2. Στο δεύτερο γράφοντα απαντούμε ότι είναι καθ' όλα σεβαστή η άποψή του. Αλλά διαφωνούμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οσο και να αποστρέφεται μετά βδελυγμίας το γλύψιμο ο γλυφόμενος, αυτό δεν εμποδίζει το γλύφτη να τον γλύφει. Ο δε γλύφτης ειναι το πιο ελεεινο υποκείμενο που μπορεί να γεννήσει η φύση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αναφορά σας ήταν ατυχής
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά αυτό που μένει είναι το λιβάνισμα γιατί έρχονται και εκλογές μπράβο παιδιά συνεχίστε. Που θα πάει θα το καταλάβουν οι κάφροι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Eilikrina den katalabeno giati merika atoma bgazoun misos,exthra kai farmaki gia ena atomo pou diskola pisteuo dinei dikaiomata.Ego ton kirio kaselouri ton iksera arxika san iatro edo stin megalopoli stin poreia omos pou ekselegi apo ton lao tis megalopolis dimotikos simboulos etixe na sinergastoume arketes fores kai ekei katalaba oti einai enas anthropos me ithos,arxes,timios kai propanton alithinos oxi san merikous merikous dithen pou lene pragmata mono gia tis entiposis.Giafto agapitoi mou filoi min tsakoneste adika kai min xalate to farmaki sas gia ena sinanthropo mas kante tin douleia sas kai afiste ton na kanei tin dikia tou.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άνθρωποι που είναι καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες, και κοινωνικά και επαγγελματικά, και τέτοιος είναι ο Χρήστος Κασσελούρης, δε χρειάζονται ούτε λιβάνισμα ούτε κάποια δημόσια θέση για να αναδειχθούν ή και να οικονομήσουν.
Γνωρίζουμε το Χρήστο Κασσελούρη πολλά χρόνια, δεν τον μάθαμε τώρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;