Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 14, 2012
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Ο Δήμος Μεγαλόπολης και το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ισώματος Καρυών, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την ετήσια εκδήλωση μνήμης για τους 14 εκτελεσθέντες πατριώτες το 1943, στη θέση «Καταραχούλια». 
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης 
Παναγιώτης Γ . Μπούρας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην τοπική κοινότητα Ισώματος Καρυών, Δήμου Μεγαλόπολης.  Ώρα 9.45 π.μ.: Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Ισώματος Καρυών  Ώρα 11.00 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση για τους 14 εκτελεσθέντες Πατριώτες το 1943 στη θέση «Καταραχούλια» Τ.Κ. Ισώματος Καρυών  Προσκλητήριο Νεκρών- Τήρηση ενός λεπτού σιγής  Χαιρετισμοί Κατάθεση στεφάνων Παράθεση μπούφε με γλυκά και αναψυκτικά  στους παρευρισκόμενους.
«Ιστορική ευθύνη μας η αποτελεσματική διαχείριση των περιορισμένων πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Τρίπολη 15 Οκτωβρίου 2012«Ιστορική ευθύνη μας η αποτελεσματική διαχείριση των περιορισμένων πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»


Ο περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας Π. Βαλασόπουλος, μετά την κατάθεση αίτησης παροχής στοιχείων για το πρόγραμμα «Συνδυασμένες Ενέργειες Τουριστικής Προβολής», στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδος- Πελοπόννησος –Ιόνιοι Νήσοι (ΕΣΠΑ),προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στην σημερινή δύσκολη για το έθνος μας συγκυρία , βιώνουμε την καθημερινή μείωση των πόρων που μπορούν να διατεθούν είτε για την ανάπτυξη της περιφέρειας,
είτε για υποδομές. Όταν εξευρεθούν πόροι, τότε η αποτελεσματική διαχείριση τους, αποτελεί ιστορική ευθύνη ΟΛΩΝ μας. Άλλωστε, ο Ελληνικός λαός έχει πικρή εμπειρία, από την διαχείριση προγραμμάτων, στο πρόσφατο παρελθόν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση διέθεσε πολλές φορές τεράστια ποσά…
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΡ. ΠΡΩΤ.:18053
ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
ΧΩΡΩΝ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ».
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
1. Ο Δήμος Μεγαλόπολης, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την
ανάθεση του έργου με τίτλο: ‘Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων-
Αποκατάσταση Δημοτικών Εγκαταστάσεων’’, με προϋπολογισμό 85.000,00
ΕΥΡΩ.
Το έργο είναι κατηγορίας : ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ με προϋπολογισμό 69.105,69€
(δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ απρόβλεπτα ).
2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του
διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) από την έδρα της
υπηρεσίας, Παπαναστασίου 30, 22200 Μεγαλόπολη, μέχρι τις 08-11-2012,
αντί του ποσού των 20,00 €. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το
εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 27913 - 60307, FAX επικοινωνίας: 2791024542,
αρμόδια υπάλληλος για επικοινωνία: Παναγιώτα Δημητροπούλου.
3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 13-11-2012, ημέ…
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
            Σας ενημερώνουμε ότι :
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 17α του μήνα Οκτωβρίουτου έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα  6.00 μ.μ, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις  για τα παρακάτω θέματα: Αποδοχή πίστωσης ποσού 180.764,04 € Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών ως τακτική επιχορήγηση μηνός  Σεπτεμβρίου  2012.
Αποδοχή πίστωσης ποσού 7.512,20 € από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών από Πρόστιμα ΚΟΚ από 03/07/2012 έως και 03/09/2012.
Αποδοχή πίστωσης ποσού 100.000,00 € από έκτακτες πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών  για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά της 7ης Αυγούστου 2012.
Αίτηση της κας Αδαμαντίας Μπούρα του Γεωργίου για ηλεκτροδότηση της επιχείρησής της στη θέση «…

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Κινούμενα σχέδια | 2012 | Έγχρ. | Διάρκεια: 93'
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Έρικ Νταρνέλ, Τομ ΜακΓκραθ, Κόνραντ Βέρνον Ο Άλεξ, ο Μάρτι, ο Μέλμαν και η Γκλόρια φτάνουν από την Αφρική στο Μόντε Κάρλο, όπου καταδιώκονται από τη δαιμόνια αστυνομικό Σαντέλ ΝτιΜπουά. Για να ξεφύγουν, γίνονται μέλη ενός περιοδεύοντος τσίρκου, το οποίο ταξιδεύει για το Λονδίνο και από εκεί για τη Νέα Υόρκη.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 7.00 μ.μ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
Περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων  Πελοποννήσου                                     Σύλλογος Τριτέκνων Μεγαλόπολης                         Ο ΑΡΚΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-10-2012 Ένα ηχηρό "όχι" στα άδικα και εξοντωτικά μέτρα που ετοιμάζεται να
ανακοινώσει η κυβέρνηση είπαν οι τρίτεκνοι της Πελοποννήσου την
Τετάρτη 10/10/12 στο Παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο που
πραγματοποίησαν στην Τρίπολη. Ήταν μία δυναμική συγκέντρωση
διαμαρτυρίας που οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου (σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στο www.sgttma.gr . Με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Χρήστο Κορομηλά οι τρίτεκνοι της Πελοποννήσου έστειλαν στην κυβέρνηση το μήνυμα ότι τα όριά τους έχουν εξαντληθεί, τόνισαν την πλήρη αντίθεσή τους  στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα και επεσήμαναν ότι με αυτές τις πολιτικές το μεγαλύτερο ποσοστό των τρίτεκνων οικογενειών οδηγούνται στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Οι τρίτεκνοι της Πελοποννήσου αμέσως μετά το συλλαλητήριο έκ…