Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 29, 2012

ΑΥΤΟΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΕΜΗ

Ξεκίνησε η διαδικασία απογραφής των επιχειρήσεων στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο-ΓΕΜΗ. Υποχρέωση αυτοαπογραφής στο ΓΕ.ΜΗ. έχουν συγκεκριμένα νομικά πρόσωπα των οποίων η σύσταση έγινε πριν τις 4 Απριλίου 2011. Τη δήλωση αυτοαπογραφής θα υποβάλλουν τα πρόσωπα που έχουν για την εταιρεία την ευθύνη υποβολής στοιχείων στο Taxis και διαθέτουν τους σχετικούς κωδικούς πρόσβασης στο Taxis για λογαριασμό της εταιρείας.  Ποιες επιχειρήσεις αφορά η διαδικασία αυτοαπογραφής; Υποχρέωση αυτοαπογραφής έχουν συγκεκριμένα νομικά πρόσωπα σε συγκεκριμένες προθεσμίες ως εξής: α) Οι εταιρίες περιορισμένης ευθύνης και οι ανώνυμες εταιρίες, των οποίων η σύσταση έχει γίνει ΠΡΙΝ τις 4/4/2011, πρέπει να απογραφούν από 2/7/2012 έως και 30/9/2012. β) Οι ομόρρυθμες εταιρίες και οι ετερόρρυθμες εταιρίες, των οποίων η σύσταση έχει γίνει ΠΡΙΝ τις 4/4/2011, πρέπει να απογραφούν από 23/7/2012 έως και 11/10/2012. γ) Οι αστικοί συνεταιρισμοί, στους οποίους περιλαμβάνονται και οι πιστωτικοί και αλληλασφαλιστικοί, των οποίων η σύστασ…

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Εικόνα
Την Παρασκευή 3 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης θα τραγουδήσει ο Γιώργος Τσαλίκης. Την ίδια ημέρα στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης (από τις5.30 μ.μ ως τις 9.00 μ.μ.) θα γίνει παιδική ψυχαγωγική εκδήλωση με πρωτότυπα παιχνίδια … ΤΡΕΛΟΜΠΑΛΑ !!!  - ΠΥΡΓΟΣ ΑΝΑΡΡΙΧΙΣΗΣ!!!  -  ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ !!! … και πολλές ακόμα εκπλήξεις…  για να διασκεδάσουν όλα τα “τολμηρά” και “δραστήρια” παιδιά. Η είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

ΘΕΡΣΙΛΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Όπως έχει ανακοινωθεί από τον δήμο Μεγαλόπολης στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων Καλοκαιριού 2012 περιλαμβάνεται και η εκδήλωση ΘΕΡΣΙΛΕΙΑ η οποία θα γίνει την Κυριακή 19 Αυγούστου με ώρα έναρξης 8,00 μ. μ. (δύση ηλίου). Αποτελεί γιορτή Λόγου και Πολιτισμού και θα γίνει μέσα στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης στο Θερσίλειο Αρχαίο Βουλευτήριο.
Η εκδήλωση θα έχει κεντρικό θέμα την ρήση του ιστορικού Πολύβιου:
Ουκ εκ των έξω κοσμείται η πόλις αλλ’ εκ των εις αυτήν οικούντων Αρετής.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 7 ομάδες των 2-3 νέων εκάστη, οι οποίες θα αναπτύξουν ένα σχετικό θέμα σε χρόνο 12 λεπτών (με λέξεις κλειδιά ξεχωριστά για κάθε ομάδα Αρετή Αρχόντων και Εξουσίας, Αρετή Διδασκάλων, Οικογένειας, Καλλιτεχνών, Ανθρώπων του Πνεύματος, Επιστημόνων, Επαγγελματιών κλπ) το οποίο θα επιλέξουν σε συνεργασία με τον συντονιστή Ιστορικό κ. Ηλία Γιαννικόπουλο.
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν θα καταγραφούν, θα δημοσιοποιηθούν και τα συμπεράσματα θα αναρτηθούν στο διαδ…

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΟΚΚΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συναυλία με τον Στέλιο Ρόκκο, που είχε προγραμματιστεί την Τετάρτη 1η Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2012», ακυρώνεται λόγω αδυναμίας του καλλιτέχνη και του μουσικού του σχήματος να πραγματοποιήσουν την εν λόγω συναυλία.
Εκ του δήμου

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Μεγαλόπολης. Προθεσμία αιτήσεων μέχρι 13 Αυγούστου 2012 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ