Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 20, 2011

ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτό Επιμελητήριο» κ. Ιωάννης Μπουντρούκας , τα εκλεγμένα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου και όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου, ευχαριστούν όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν στις εκλογές και μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας μπαίνει σε μια νέα, δυναμική και εξαιρετική φάση με νέα πρόσωπα και σε συνάρτηση με την εμπειρία των παλαιοτέρων μελών, θα ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις και τους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς που έρχονται για τους επαγγελματίες της Αρκαδίας.

Η συνεργασία, η υποστήριξη της Νόμιμης Επιχειρηματικότητας, η Διαφάνεια και η δημοσιότητα θα είναι και πάλι οι άμεσες προτεραιότητές μας.

Το Επιμελητήριο θα είναι στο πλάι σας και θα σας στηρίζει σε κάθε βήμα.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας μας χρειάζεται όλους και έτσι θα πορευτούμε τα επόμενα 4 χρόνια.


Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου
«Ανοιχτό Επιμελητήριο»

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
• Ο Δήμος Μεγαλόπολης και τα Τοπικά Παραρτήματα Εθνικής Αντίστασης, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944.
• Η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης, καθιερώθηκε με Νομοθετικό Διάταγμα να τιμάται και να εορτάζεται κάθε χρόνο την 25η Νοεμβρίου.
• Ο Δήμος Μεγαλόπολης, με ομόφωνη απόφασή του, συμμετέχει και τιμά την εκδήλωση κάθε τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου.
Μεγαλόπολη 15-11-2011 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ                ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ . ΜΠΟΥΡΑΣ                            ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί
στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης.
Ώρα 11.00 π.μ.: Θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση για τα 152 θύματα από την πόλη μας και από τους 40 οικισμούς της επαρχίας Μεγαλόπολης, που έδωσαν τη ζωή τους στον απελευθερωτικό αγώνα κατά των Γερμανών και των Ιταλών κατακτητών το 1941-1944. Θα ακολουθήσει προσκλητήριο νεκρών κα…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Παναγιώτης Βαλασόπουλος: «το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, οδηγός για το μέλλον»


Τρίπολη, 24 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα, που το έθνος μας βιώνει, μια πρωτοφανή οικονομική, ηθική, αλλά πρωτίστως κοινωνική κρίση, ο χώρος της παιδείας, όχι μόνο πρέπει να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για να μπορέσουμε να κάνουμε την απαραίτητη επανεκκίνηση, που τόσο έχουμε ανάγκη, αλλά είναι και η αναγκαία και ικανή συνθήκη. Με αυτά τα δεδομένα, θεωρώ την πρωτοβουλία, να συνεργαστεί η αιρετή περιφέρεια Πελοποννήσου, με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αναμφισβήτητα, προς την σωστή κατεύθυνση. Πρέπει σήμερα, όσο ακόμα είναι καιρός, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε το Πανεπιστήμιο να απελευθερώσει τις αναπτυξιακές δυνάμεις του, συνεισφέροντας με την τεχνογνωσία του, προς όφελος όλης της κοινωνίας.

Ένα από τα βασικά στοιχεία για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να είναι η σύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας και η κατάλληλη προετοιμασία των φοιτητών, σε πραγματικά προβλήματα και ανάγκες, κά…

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή των εκλογών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας


Κάλεσμα, για άμεση συνεργασία και με τις τρεις παρατάξεις, κάνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μπουντρούκας
Με συμμετοχή να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, με 2.584 ψηφοφόρους, οι επαγγελματίες αξιολόγησαν θετικά το ρόλο του Επιμελητηρίου στα προβλήματα τους και προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα τους εκπροσωπήσει τα επόμενα χρόνια της θητείας του.

Για ακόμη μία φορά η διοργάνωση των εκλογών ήταν υψηλού επιπέδου, όπου για την άρτια διεξαγωγή των εκλογών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του Επιμελητηρίου οι κάλπες στήθηκαν σε όλη την Περιφέρεια, στη Μεγαλόπολη στις 18 Νοεμβρίου, στο Άστρος στις 19 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στις 20 και 21 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ανακηρύσσονται ως επιτυχόντες και ως επιλαχόντες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας …