Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 7, 2013
ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και ώρα 14:00  έχει προγραμματισθεί η άφιξη στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Μεγαλόπολης περιηγητικού τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που έχει ναυλωθεί από Βρετανούς τουρίστες, για το γύρο της Πελοποννήσου.
Μετά από περίπου 25 χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε επιβατική αμαξοστοιχία να επισκέπτεται την περιοχή μας και, ως τέτοιο γεγονός, αξίζει να το απολαύσουν τόσο οι νεότεροι, που δεν έχουν ζήσει τέτοιες εμπειρίες όσο και οι μεγαλύτεροι που θα «ξυπνήσουν» μέσα τους νοσταλγίες.
Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε!
Εικόνα
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περί διαφθοράς Μια απροκάλυπτη συκοφαντία εναντίον του Δήμου και της Τοπικής Κοινωνίας
Με αφορμή έρευνα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (Μ.Κ.Ο.) «Ελληνική Διαφάνεια-Ελλάς», περί «μικροδιαφθοράς» στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και κάποια δημοσιεύματα σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο, σημειώθηκε στις 22/03/2013 μια απροκάλυπτη επίθεση, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, από τον κ. Σπ. Τσιριγώτη, επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Αναγέννηση» κατά της Δημοτικής Αρχής αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Με βάση τα παραπάνω και ύστερα από τη συζήτηση που έγινε κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 για το θέμα αυτό, προέκυψε, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι:
·Σε καμία περίπτωση δεν παρερμηνεύθηκαν οι ισχυρισμοί και οι καταγγελίες του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, αλλά αντίθετα αποτελούν συγκεκριμένη και συνειδητοποιημένη τακτική που συνηθίζει να ασκεί επί πολλά χρόνια. ·Η «Δημοτική Αναγέννηση», δια την ανακοίνωσή τη…