Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 27, 2009

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Εικόνα
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. 
Την Τρίτη 28 /09/ 2009  θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Μεγαλόπολης και ώρα 20:30 μ.μ. Στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Αρκαδίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Εικόνα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.

Η προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ θα γίνει στην  κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης την Τετάρτη 30/09/2009 και ώρα  19.30μ.μ.


Θα παρεβρεθούν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗΣ

Εικόνα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗΣ
Υποψήφιος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 29/9/2009

Την Τρίτη στις 29/9/2009 ο κ.Γιάννης Γιαννόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα παρακάτω χωριά:

Δαβιές (09:00)
Πιάνα
Αλωνίσταινα
Βυτίνα (11:00)
Πράσινο
Δρακοβούνι
Κερπινή
Μυγδαλιά (13:00)
Βαλτεσινίκο
Μαγούλιανα
Καρκαλού
Δημητσάνα (18:00)
Στεμνίτσα
Ελληνικό
Καρύταινα (21:00)
Μεγαλόπολη 

Οικολόγοι Πράσινοι Αρκαδίας

Εικόνα
Οικολόγοι Πράσινοι Αρκαδίας
Εμπρός  για το πρασίνισμα της Αρκαδίας,
Να  εμπνευστούμε από το Αρκαδικό Ιδεώδες !
Οι εκλογές  της 4ης Οκτωβρίου είναι πρόκληση και ευκαιρία. Η κρίση που ζούμε σήμερα δεν είναι μόνο οικονομική αλλά πολυδιάστατη και αγγίζει κάθε πλευρά της κοινωνικής και προσωπικής ζωής. Κρίση που αναφέρεται στο περιβάλλον, στους πολιτικούς θεσμούς, στην οικονομία, στον πολιτισμό, στην ηθική, ακόμα και στις ανθρώπινες σχέσεις. Κυρίως όμως η κρίση είναι κρίση αξιών.
Η ισονομία, η αξιοκρατία, η κοινωνική αλληλεγγύη, η δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν τη βάση, στην οποία στηρίζονται οι πράσινες λύσεις.
Η πρόταση  των Οικολόγων Πράσινων είναι  εναλλακτική πρόταση, βαθειά προοδευτική και ριζοσπαστική, πρόταση για την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον, την οικονομία και τον πολιτισμό. Η πρόταση αυτή απευθύνεται κυρίως στη συνείδηση και αναφέρεται στην αλλαγή της νοοτροπίας, στην αλλαγή του τρόπου ζωής, του τρόπου σκέψης, παραγωγής και κατανάλωσης. 
Αλλάζουμε εμείς – Αλλά…

Διονύσιος Χρονόπουλος

Αγαπητές  φίλες/Αγαπητοί φίλοι,
Έχω την τιμή να εκπροσωπώ στον Νομό μας  το νέο πολιτικό κόμμα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ. Μια νέα πολιτική κίνηση που ίδρυσαν  εφέτος τον Ιανουάριο πολίτες απ’ όλη την Χώρα. Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ προσδιορίζονται ως κόμμα του ριζοσπαστικού κέντρου και προτείνουν μια ριζική πολιτική μεταρρύθμιση που θα αποκαταστήσει την Δημοκρατία στην Χώρα μας, διότι οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ θεωρούν ότι τυπικά μεν υπάρχουν δημοκρατικοί θεσμοί, αλλά στην πραγματικότητα το πολιτικό σύστημα έχει εκφυλιστεί σε μια κληρονομική ολιγαρχία με τριτοκοσμικά χαρακτηριστικά που οδήγησε την Χώρα σε χρεωκοπία. Γι΄ αυτό ακριβώς τον λόγο από τις τάξεις των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ αποκλείονται όλοι οι επαγγελματίες πολιτικοί.
Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ έχουν όραμα για την Ελλάδα. Έχουν συγκροτήσει υπεύθυνες  προτάσεις για την οικονομία, την παιδεία, την εξωτερική πολιτική, την δημόσια τάξη, την μετανάστευση (ολόκληρο το πρόγραμμα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ υπάρχει στον ιστοχώρο μας www.dimokratikoi.gr). Δεν έχουν σκοπό να εξελιχθούν σε μία ακόμ…