Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 9, 2010

Παγκόσμιο Motocross στη Μεγαλόπολη

Το αθλητικό σωματείο «ΑΡΗΣ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και το Δήμο Μεγαλόπολης, καθώς και την υποστήριξη της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ, θα διοργανώσει τον 5ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross ΜΧ3 2010. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Motocross της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη, στις 29-30 Μαΐου 2010. Μαζί με τον παγκόσμιο αγώνα της κατηγορίας ΜΧ3, θα συνδιοργανωθεί και ο 4ος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross ΕΜΧ2, γεγονός που εξασφαλίζει ένα διήμερο γεμάτο θέαμα, ένταση, συναγωνισμό και πάθος στην όμορφη Αρκαδική πίστα, εκεί όπου το παγκόσμιο και το ελληνικό Motocross ξεκίνησαν να γράφουν την κοινή τους ιστορία. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΧ3 είναι θεσμός με μεγάλη ιστορία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον οποίο φέτος συμμετέχουν αθλητές, από τη Βόρεια Ευρώπη (Φινλανδία) έως την Νότια Αμερική (Χιλή) ενώ στον ελληνικό γύρο θα μπορέσουν να συμμετάσχουν αρκετοί αθλητές από την Ελλάδα!

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Στις 30 Απριλίου ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) Α.Ε., που πρόκειται να κατασκευάσει τον Αγωγό Φυσικού Αερίου, από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας έως την 5η Μονάδα Φυσικού Αερίου της Δ.Ε.Η. στη Μεγαλόπολη, προκήρυξε τον αριθμ. 181/10 Ανοικτό Διεθνή Διαγωνισμό με τίτλο "Οριστική Τοπογραφική Μελέτη Χάραξης του Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΑΦΑ) και Σύνταξη Οριστικών κτηματολογικών Διαγραμμάτων και Οριστικών Κτηματολογικών Πινάκων, από τους Αγίους Θεοδώρους έως τη Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης".
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΠΑΡΚΟ

Μια πίστωση χρόνου, διάρκειας περίπου επτά (7) μηνών, δίνεται στην ορνιθοπανίδα της περιοχής μας, καθώς η εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ, κυνηγετικών συλλόγων και ενός συμπολίτη μας, κατά της κατασκευής του Φωτοβολταϊκού Πάρκου, η οποία είχε ορισθεί για την 5η Μαϊου 2010, αναβλήθηκε, καθώς ορίστηκε δικάσιμος για την 3η Νοεμβρίου του 2010! Αυτό το χρονικό διάστημα θα δώσει την ευκαιρία στα πτηνά που διαβιούν (;) στον εν λόγω χώρο (Μεγάλες Λάκκες Ανθοχωρίου) να ... βατευτούν κανονικά και να διαιωνήσουν το είδος τους... Συγχαρητήρια στους κυνηγούς και το συμπολίτη μας, καθώς και όλους τους λοιπούς "συγγενείς" που αγωνίζονται για τη ματαίωση αυτού του έργου, έχοντας μόνη έγνοια τα ... πουλάκια τα καημένα!