Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 19, 2010

ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης για την αποχώρηση του Νομάρχη Αρκαδίας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου από το χώρο της Αυτοδιοίκησης μετά από 20 ολόκληρα χρόνια προσφοράς και δημιουργίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010 ο απολογισμός έργων της Νομαρχίας για την τελευταία οκταετία (2003-2010).

Ήταν μια σεμνή τελετή στην οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια των δύο θητειών που ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος διετέλεσε Νομάρχης Αρκαδίας.

Στην ομιλία του ο τελευταίος αιρετός Νομάρχης της Αρκαδίας ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για τη βοήθεια που του προσέφεραν, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που αφήνει πίσω του και τόνισε ότι φεύγει από τα κοινά αυτού του τόπου απλά, όπως απλά μπήκε.

Στην εκδήλωση οι προϊστάμενοι των Δνσεων της Νομαρχίας παρουσίασαν τα έργα κατά τομείς ευθύνης τονίζοντας ότι έχει γίνει σοβαρή προετοιμασία για την ομαλή μετάβαση του θεσμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στην αιρετή περιφερειακή διοίκηση.

Συ…

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας και το Δημοτικό Συμβούλιο, οι Τοπικοί Σύμβουλοι και οι Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων εύχονται σε όλους τους δημότες και τους απανταχού Γορτύνιους
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος Δήμαρχος Γορτυνίας

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Εικόνα
Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης, έγινε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκάδιας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο Περιφ. Σύμβουλος κ. Παν. Βαλασόπουλος, οι Δήμαρχοι Δημητσάνας κ. Βλάχος, Λαγκαδίων κ. Κούλης και ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γ. Γιαννόπουλος. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν οι επικεφαλείς των συνδυασμών, κ. Κων. Παγανός, κ. Γιάν. Φουσέκης, κ. Σπ. Τσιριγώτη και ο Δήμαρχος κ. Παν. Μπούρας.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΛ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Εικόνα
Η Δημοτική Χορωδία Δήμου Μεγαλόπολης «Πυλάδης», σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, διοργάνωσαν με επιτυχία Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 8:45 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης. Η εκδήλωση περιελάμβανε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κείμενα που διάβασαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης. Αυτή ήταν η δεύτερη κατά σειρά συναυλία που έδωσε η δημοτική χορωδία.

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΝΕΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στη τελετή ορκωμοσίας
του Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης,
που θα γίνει την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 6.00 μ.μ.
στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου).


Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΜΠΟΥΡΑΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Α.Π.Η. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης ανέβηκε από τη θεατρική ομάδα του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μεγαλόπολης, το Σαββάτο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, το θεατρικό έργο του Δημ. Ψαθά «οι τρελοί της εποχής», διασκευασμένο κατάλληλα για την εποχή μας από την ίδια την ομάδα. Η επιτυχία ήταν μεγάλη και η παρουσία του κόσμου συγκλονιστική. Οι δύο παραστάσεις αποδείχτηκαν πολύ λίγες σε σχέση με την ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας, πράγμα που επιβάλλει την επανάληψή τους. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας με μεράκι, κέφι και ταλέντο κατάφεραν να διασκεδάσουν και να προβληματίσουν τους θεατές σατιρίζοντας την σημερινή πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης.
Κ.ΑΠ.Η. ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ.Μ. ‘ΛΥΚΑΙΑ’ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Το 2010 πλησιάζει προς το τέλος του, για τους αθλητές όμως η χρονιά βρίσκεται στη μέση της, καθώς αυτή τη χρονική περίοδο, πραγματοποιούν ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας τους. Έτσι, είναι λογικό να μην υπάρχουν σοβαρές αγωνιστικές υποχρεώσεις, παρά μόνο για τους αθλητές της αντοχής, για τους οποίους διεξάγονται αρκετοί αγώνες εκτός σταδίων, όπως γύροι πόλεων, αγώνες βουνού, ανώμαλος δρόμος, κ.λ.π. Σε έναν τέτοιον αγώνα και συγκεκριμένα στο σχολικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου του νομού Αρκαδίας, που έγινε στη Τρίπολη στις 5 Δεκεμβρίου, τα ‘ΛΥΚΑΙΑ’ έκαναν την πρώτη επιτυχία τους, αφού ο αθλητής του μεγαλοπολίτικου συλλόγου, Δρούκας Γεώργιος, πρώτευσε στον αγώνα των λυκείων, στα 4000 μέτρα και πήρε ταυτόχρονα την πρόκριση για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιανουάριο.         Αγώνες όμως, μπορούν να γίνονται για τις μικρές κατηγορίες, όπου οι επιδόσεις δεν έχουν τόσο σημασία, όσο η συμμετοχή των λιλιπούτειων αθλητών. Στο τέλος του Οκτώβρη, φιλοξενήθηκαν τέτοιο…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ – ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΣΕΚΗ

τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαλόπολης  ΓιάννηΦουσέκη.
Φίλες και Φίλοι, Αγαπητοί μας συμπολίτες,
Οι συνεργάτες μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τόσο για την συμμετοχή σας όσο  και για την αγάπη που μας δείξατε στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Η αγάπη που εισπράξαμε από εσάς είτε με ψήφο εμπιστοσύνης, είτε με ψήφο εκτίμησης αποτελεί για μας ξεχωριστή τιμή αλλά και ύψιστη ευθύνη και σας διαβεβαιώνουμε για την από μέρους μας ανταπόδοση αυτής. Σας ευχόμαστε η Γέννηση του Χριστού μας στις καρδιές όλων μας να είναι μια νέα αρχή για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία αλλά και για την αναγέννηση του τόπου μας  και ας συμπέσει με τον ερχομό του Νέου Έτους.  Καλά Χριστούγεννα  και  Ευτυχισμένο το 2011
ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  Δήμαρχος Φαλαισιας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΤΥΛΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2011
Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι θα πραγματοποιήσει την Κυριακή το μεσημέρι στις 30/01/2011 την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και την Ετήσια Χοροεσπερίδα του στην Αίθουσα ΚΥΒΕ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη και ευτυχία για όλο τον κόσμο. Με εκτίμηση, Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ – ΕΥΧΕΣ
από τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαλόπολης Γιάννη Φουσέκη.
Φίλες και Φίλοι,
Αγαπητοί μας συμπολίτες,
Οι συνεργάτες μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τόσο για την συμμετοχή σας όσο και για την αγάπη που μας δείξατε στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Η αγάπη που εισπράξαμε από εσάς είτε με ψήφο εμπιστοσύνης, είτε με ψήφο εκτίμησης αποτελεί για μας ξεχωριστή τιμή αλλά και ύψιστη ευθύνη και σας διαβεβαιώνουμε για την από μέρους μας ανταπόδοση αυτής.
Σας ευχόμαστε η Γέννηση του Χριστού μας στις καρδιές όλων μας να είναι μια νέα αρχή για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία αλλά και για την αναγέννηση του τόπου μας και ας συμπέσει με τον ερχομό του Νέου Έτους.
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2011
ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δήμαρχος Φαλαισιας