Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 14, 2010

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης, υπό την αιγίδα της Δ.Ε.Π.Α. του Δήμου Μεγαλόπολης, θα πραγματοποιήσει τη θεατρική παράσταση του Ντάριο Φο «Δεν πληρών, δεν πληρώνω»:

Α. στις 5, 6 & 7 Μαρτίου 2010 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης.
Τα έσοδα της παράστασης της 7ης Μαρτίου θα δοθούν στους μαθητές της Γ΄ Γενικού Λυκείου και της Γ΄ Επαγγελματικού Λυκείου Μεγαλόπολης για την πραγματοποίηση της 5ήμερης εκδρομής τους.

Β. το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο «Ίδρυμα Ζαφείρη» Άστρους.

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ

Τρίπολη 16/02/201
ΠΡΟΣ ΜΜΕ Πελοποννήσου

ΘΕΜΑ: Συνέντευξη τύπου και Ημερίδα των Οικολόγων Πράσινων για την Διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο – Αδιέξοδα και προοπτικές

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας προσκαλέσουμε σε Ημερίδα που διοργανώνουμε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 17.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, στην Τρίπολη.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει αναφορά των θέσεων των Οικολόγων Πράσινων, για το παραπάνω θέμα από τον εκπρόσωπο του κόμματος κο Νίκο Χρυσόγελο. Θα ακολουθήσουν εισηγήσεις ομιλητών αναφορικά με επί μέρους σημαντικά ζητήματα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σήμερα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ΄΄στρογγυλό τραπέζι΄΄ με την συμμετοχή εκπροσώπων περιβαλλοντικών και οικολογικών οργανώσεων, καθώς και αυτοδιοικητικών κινήσεων της Πελοποννήσου, οι οποίες έχουν αναπτύξει στο διάστημα 2007 – 2009 μία συστηματική και εποικοδομητική παρέμβαση στο πρόβλημα της διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο…

Χ.Δ.Β.Α. ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ... ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

Χ.Δ.Β.Α. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ....ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!


Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010 , Posted by Παναγιώτης Αλεβίζος at 20:44

Μεγάλος θόρυβος ξέσπασε εδώ και μερικές μέρες στην Μεγαλόπολη, με αφορμή την κατασκευή του Χώρου Διαχείρησης Βιομηχανικών Αποβλήτων στα ορυχεία της Δ.Ε.Η.
Ένα θέμα όμως το οποίο έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό, ένα θέμα το οποίο επανήλθε στο προσκήνιο από συγκεκριμένους κύκλους-ανθρώπους και Μ.Μ.Ε. στην Μεγαλόπολη αμέσως μόλις έκλεισαν οι μονάδες 1 και 2 της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.
Γράφω οτι το θέμα αυτό έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό μια και είναι γνωστό σε όλους οτι όταν επιχείρησε η προηγούμενη κυβέρνηση να κάνει το έργο συνάντησε την μεγάλη αντίδραση όλης της κοινωνίας , της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων και ανγκάστηκε να το πάρει πίσω.
Η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του Οκτωβρίου δεν έχει ασχοληθεί καν με το θέμα και δεν υπάρχει πουθενά η παραμικρή δήλωση-ανακοίνωση η έστω σχόλιο που να δικαιολογεί την ανησυχία που ξαφνικά φανερώθηκ…