Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 24, 2013
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 2013
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Χαμογελάστε! Έφτασε το Καρναβάλι Μεγαλόπολης! Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα μικρό διάλλειμα από τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Ο Δήμος Μεγαλόπολης με τη βοήθεια όλων αυτών που αγαπούν το Καρναβάλι Μεγαλόπολης και το στηρίζουν με την εθελοντική τους προσφορά, καθώς και σε συνεργασία με φορείς και άλλους Δήμους, διοργανώνει το πιο οικονομικό και ταυτόχρονα πιο δυναμικό  Καρναβάλι της περιοχής. «18ο Καρναβάλι Μεγαλόπολης!».  Επειδή το να αντικρίσουμε το γέλιο ή ακόμα και το χαμόγελο γύρω μας γίνεται όλο και πιο σπάνιο. Επειδή η χαρά των παιδιών μας είναι κάτι ανεκτίμητο. Επειδή η παράδοση δεν πρέπει να σβήσει.
1.    Κυριακή 3 Μαρτίου, «ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ»: Ώρα 6:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης, Πολυποίκιλη αποκριάτικη εκδήλωση, εμπνευσμένη από  το παραμύθι της Ζωρζ  Σαρή «ο Αρλεκίνος». Περιλαμβάνει θεατρικό δρώμενο, αναβίωση εθίμων και παιχνιδιών του τόπου μας, χορούς της Αποκριάς. Μεταμφιεστείτε κι…
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σας προσκαλούμε όπως, την  28ητου μήνα  Φεβρουαρίου του έτους 2013, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη  και ώρα  6.00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
Αίτηση του Συλλόγου των Απανταχού Χειραδέων «Η Αγία Παρασκευή» περί της κοπής των καμένων δένδρων στα βουνά  «Ελληνίτσα»  &  «Ο Αϊ  Γιώργης».
Αποδοχή πίστωσης ποσού 195.672,42 € από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του (Κ.Α.Π.) Υπουργείου Εσωτερικών μηνός Δεκεμβρίου έτους 2012.
Αποδοχή πίστωσης ποσού 195.672,42 € από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) Υπουργείου Εσωτερικών τακτική επιχορήγηση μηνός Ιανουαρίου έτους 2013.
Αποδοχή πίστωσης ποσού 9.129,00 € από πιστώσεις Υπουργείου Εσωτερικών κατανομής Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.).
Αποδοχή πίστωσης ποσού 8.398,70 € από πιστώσεις του …