Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 29, 2012

΄΄ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ΄΄ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Η προκήρυξη των εκλογών, σηματοδοτεί -επιτέλους- το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου της πολιτικής ιστορίας του τόπου μας. Με το τέλος του κύκλου, σπάει η φούσκα ενός ανίκανου πολιτικού συστήματος και προβάλλει η πραγματικότητα της σημερινής Ελλάδας: Μια Ελλάδα της ντροπής και της απαξίωσης, των χαμένων ευκαιριών, της υπερχρέωσης του Κράτους και των πολιτών, της ανεργίας, της φτώχεια και της απόγνωσης.

Οι Έλληνες αξίζουμε μία καλύτερη Ελλάδα. Μπορούμε και θέλουμε να τη φτιάξουμε.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,ΞΑΝΑ! θα πάρει μέρος στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Όχι σαν κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά σαν κόμμα δημιουργίας. Με ζωντανές προτάσεις ρεαλισμού και όχι λαϊκισμού. Προτάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε μία άλλη Ελλάδα.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! είναι το κόμμα των πολιτών. Των πολιτών της διπλανής πόρτας. Των δημιουργικών Ελλήνων που, μην αντέχοντας άλλο, αποφασίσαμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας.
Στις 6 Μαΐου, οι δημιουργικοί Έλληνες, επιτέλους, θα συναντηθούν. Και θα διώξουν, μια για πάντα τις άθλιες κομ…

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΙΛΙΒΗΣ

Εικόνα
«...τώρα στα δύσκολα ξεβολευόμαστε για τον τόπο μας, τη χώρα μας, τα παιδιά μας…»

Αγαπητή και Αγαπητέ φίλε,

Γνωρίζω ότι μπορεί να σε έχει απογοητεύσει η πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, γνωρίζω ότι η οικονομική σου κατάσταση έχει περιέλθει σε δυσμενέστερο επίπεδο, γνωρίζω ότι έχεις υψηλότερες προσδοκίες για την προοδευτική παράταξη…

Γι’ αυτό είμαι ΕΔΩ! Δεν κρύβομαι. Αυτό θα ήταν το εύκολο. Είμαι εδώ στα δύσκολα! Είμαι εδώ, γιατί είναι στο χέρι μας η ΑΝΟΡΘΩΣΗ της χώρας.

Είμαι ένας από εσάς. Ζω μαζί σας και αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα. Δεν επιλέγω την αποποίηση ούτε τη μετάθεση ευθυνών. Είμαι έτοιμος μετά από μια μεγάλη συγγνώμη να μπω στη μεγάλη μάχη. Είναι το ελάχιστο που οφείλω να κάνω για τον τόπο και τα παιδιά μας.

Η επένδυση στην οργή και στην απογοήτευση δεν είναι στα σχέδια μου. Αντίθετα, βούληση μου είναι να επενδύσω και να πολλαπλασιάσω στη ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ για την αναγέννηση της χώρας και την ανασύσταση της προοδευτικής παράταξης.…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Εικόνα
Διανύουμε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα. Θεωρείτε ότι μετά τις εκλογές για να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα θα ήταν καλύτερο να προκύψει μια μονοκομματική κυβέρνηση ή μια κυβέρνηση συνεργασίας κομμάτων; Eίναι ανάγκη να παρθούν αποφάσεις οι οποίες θα προκαλέσουν τομές. Θα προκαλέσουν τομές ανάμεσα στο παλιό και στο καινούργιο, στο διεφθαρμένο και στο καθαρό, στο κράτος της σπατάλης και στην προοπτική των επενδύσεων. Η θέση μου λοιπόν, είναι ότι τέτοιες αποφάσεις μπορεί να πάρει μόνο μία μονοκομματική κυβέρνηση. Μία κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή η οποία θα έχει την αποστολή να φέρει εις πέρας τις τομές που επιβάλλονται. Μία τέτοια κυβέρνηση είναι της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά. Η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών. Η παράταξη που βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της πατρίδας και του ελληνικού λαού και θα βάλει την υπογραφή της στην αλλαγή σελίδας της χώρας μας.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Παρουσιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων
για τη διεύρυνση της δημοκρατίας και τις αλλαγές στους πολιτικούς θεσμούς.

Με συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη κορυφώθηκαν σήμερα οι περιοδείες των Οικολόγων Πράσινων, που ολοκληρώνονται απόψε με την κεντρική τους δημόσια εκδήλωση, στο πάρκο Τσιρογιάννη (Ντορέ) απέναντι στο Λευκό Πύργο, στις 8μμ

Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, υποψήφιος Επικρατείας και συνεπικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας μαζί με την Ιωάννα Κοντούλη, τόνισε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι ολοκληρώνουν την προεκλογική τους εκστρατεία σε κλίμα ενθουσιασμού για την απήχηση των προτάσεών τους στην κοινωνία, και αισιοδοξίας για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

«Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι χρειαζόμαστε ταυτόχρονες απαντήσεις, και για την οικονομία, και για την κοινωνία, και για το περιβάλλον», σημείωσε. «Αν υπάρχει ένα κύριο συμπέρασμα από τον προεκλογικό διάλογο, είναι ότι…

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Κουβέλης: «Εμείς αριστερό άλλοθι στη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ δεν θα δώσουμε»

Θα συμμετάσχουμε σε μια κυβέρνηση που θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη και θα ξεκινήσει την προσπάθεια για την απαγκίστρωση από το μνημόνιο, αλλά όχι σε μια κυβέρνηση που θα αφήσει άθικτο τον πυρήνα των ασκούμενων πολιτικών τόνισε, στο πλαίσιο της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του στην πλατεία Κοτζιά της Αθήνας ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.


«Εμείς αριστερό άλλοθι στη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ δεν θα δώσουμε» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην «κυβέρνηση της Αριστεράς», που αποτελεί όπως σημείωσε πρόταση του κ. Τσίπρα, αναρωτήθηκε «πού θα την πάει την Ελλάδα; Στο ευρώ ή την δραχμή, εντός ή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης; Και τι θα κάνει τη Δευτέρα; Θα ξεκινήσει μια διαδικασία σταδιακής αποδέσμευσης από το μνημόνιο ή θα κηρύξει μονομερή παύση πληρωμών και διαγραφή, με το έτσι θέλω, του χρέους, με συνέπεια να δημιουργηθεί πτωχευτικό γεγονός και να βρεθούμε χωρίς να το καταλάβουμε εκτός Ευρώ και ΕΕ; Εμείς …

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

«Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος σε Δημόσιες Υπηρεσίες και ΔΟΥ»
Επίσκεψη στις Δημόσιες Υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης και στη ΔΟΥ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας. Στις συνομιλίες που είχε με τους εργαζομένους συζήτησε το θέμα που είχε προκύψει με την κατάργηση των ΔΟΥ στο νομό Αρκαδίας και επανέλαβε τη θέση που είχε εκφράσει και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση τόνισε: «δεν μπορεί να γίνει καμία κατάργηση ΔΟΥ χωρίς τη ριζική αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος. Η κατάργηση του Κώδικα Φορολογικών Βιβλίων και Στοιχείων καθώς και η απλοποίηση των υπολοίπων διαδικασιών που επηρεάζουν την καθημερινότητα του πολίτη είναι οι ελάχιστες προϋποθέσεις για την οποιαδήποτε αλλαγή αυτού του είδους. Δεν μπορεί κανείς να συναινέσει σε κατάργηση υπηρεσιών που θα αναγκάσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και τους υπόλοιπους πολίτες να ξεκινούν από τα Πελετά, την Καστάνιτσα, του Παλούμπα…

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΤΣΙΛΙΒΗΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Εικόνα
Ο Παντελής Τσιλιβής είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την μία έδρα που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Ο αλλαζονικός τρόπος με τον οποίο κινήθηκε ο κ.Κωνσταντινόπουλος τους τελευταίους μήνες έχει πικάρει και προκαλέσει το τοπικό ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να αποτελεί στοίχημα για πολύ κόσμο η ήττα του.
Ο βουλευτής με το φυλλάδιο-πρόκληση έχει εξαγριώσει κυριολεκτικά όλη την Αρκαδία αφου εκεί μέσα γράφει ότι ακόμα και η δημιουργία του κόσμου,έγινε…κατόπιν προσωπικής του παρέμβασης. Εκτός των άλλων υποτίμησε ότι το 2009 οι πολίτες ήθελαν να τιμωρήσουν τον Δημήτρη Ρέππα και τον έφεραν τόσο ψηλά…. Είναι λογικό λοιπόν το ΠΑΣΟΚ να στρέφεται στον Παντελή Τσιλιβή,που όχι μόνο δεν προκαλεί αλλά κινείται με απόλυτο σεβασμό στην πικρία του κόσμου του ΠΑΣΟΚ και στην απογοήτευση του. Θεωρείται σίγουρη η πρωτιά του Τσιλιβή και όσοι δεν το είχαν καταλάβει το αντιλήφθηκαν χθές το βράδυ στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης. Ένα πολυπληθές ακροατήριο με πολιτικό κριτήριο που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των…

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Εικόνα
Προ των πυλών το Επιχειρηματικό Πάρκο Μεγαλόπολης με τη συμμετοχή ιδιωτών Ένα ακόμα βήμα για την δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου έγινε με την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network και ο Δήμος Μεγαλόπολης, με την συνδρομή του Συμβούλου Υποστήριξης (Εταιρεία ReDePlan A.E. Consultants), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης το Σαββάτο 28 Απριλίου στις 7 το απόγευμα για την παρουσίαση, με θέμα «Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πάρκου στο Δήμο Μεγαλόπολης».

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών για δραστηριότητες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και μεταποιητικές, καθώς και δραστηριότητες του τριτογενούς τομέα του Νομού Αρκαδίας και των ομόρων Νομών (Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας) για τις προοπτικές ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, καθώς και για τα αρχικά οικονομικά στοιχεία της επένδυσης.

Στην στροφή των νέων στην καινοτόμα επιχειρηματικότητα αναφέρθηκε στη διάρκεια της…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Η Ελλάδα συνεχίζει την εξέλιξή του πειράματος που βρίσκετε κάτω από τις εντολές της νέας τάξης πραγμάτων.

Στην αρχή μας έδειξαν την Αργεντινή, φέρνοντας το φόβο, έπειτα μας έδειξαν τις Τράπεζες φέρνοντας την απελπισία.
Δημιούργησαν την σαλαμοποίηση των επαγγελμάτων για να επιβάλουν τους ρυθμούς τους.
Δίχασαν την κοινωνία δημιουργώντας διαχωρισμούς στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Έκλεισαν σχολεία και χαρακτήρισαν τα παιδιά μας τεκμήριο.
Χρέωσαν τον Έλληνα και τα παιδιά του με εικονική οικονομία ( σε ποιούς χρωστάμε).
Το πείραμα συνεχίζετε με τον τεμαχισμό των κομμάτων ως μέτρο εκτόνωσης της κοινωνίας, φέρνοντας τον Έλληνα σε διαμελισμό.
Εμείς οι Τρίτεκνοι στηρίζουμε ότι έχουμε κατακτήσει, παλεύουμε για το Δημογραφικό με μια Ελλάδα ενωμένη στην δυναμική κυριαρχία του Α.Ο.Ζ.
την εκμάθηση των παιδιών μας το δικαίωμα για την εργασία.
Για μια ισχυρή Ελλάδα στις 6-5-2012.
Οι απαντήσεις των κομμάτων έχουν αναρτηθεί στο site www.sgttma.gr προς ενημέρωση των Τριτέκνων.
Καλή πρωτομαγιά Σικά…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Εκπομπή με την Γιώργο Καρατζαφέρη Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε μια συνέντευξη από Καρδιάς στην Ειρήνη Νικολοπούλου, στην FocusWebTV, μιλάει για τη ζωή του ,τα παιδικά του χρόνια ,την οικογένειά του ,την πολιτική και της εκλογές , τους Δημόσιους Υπάλληλους και τους συνταξιούχους, το δημόσιο χρέος και πως θα αντιμετωπιστεί, πως θα καταπολεμήσει την ανεργία και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά. «Την Τρίτη μετά την ψηφοφορία στην Βουλή, μίλαγα με τον Αντώνη τον Σαμαρά, αισθανόμουν πως είχε ανάγκη κάποια πράγματα πλέον από την συνύπαρξη μας εκεί. Του λέω Αντώνη μην χρησιμοποιήσουν άλλοθι αυτοί οι 22 που έδιωξες ότι θα έρθουν σε μένα και σε εκβιάσουνε. Εγώ δεν θα πάρω κανέναν από κανένα κόμμα, είναι ξεκάθαρο αυτό. Μου είπε εντάξει Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ .Και την ώρα που μιλάγαμε είχε στο γραφείο του, τον Βορίδη για να κάνει τα συνοικέσια!! Αυτά είναι πράγματα τα όποια δεν μπορώ να τα κάνω εγώ. Δείχνουν οι άνθρωποι ότι δεν έχου…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Εικόνα
Η Αρκαδία υπήρξε σε όλη την διάρκεια της ιστορίας της ένας νομός που έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και την πορεία της χώρας. Οι Αρκάδες φύσει και θέσει φιλοπάτριδες φωνάζαμε πάντα «παρών» στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές. Μια τέτοια στιγμή περνά και σήμερα η χώρα μας , καθώς η κοινωνική και οικονομική κρίση είναι η αιτία που μεταδίδει σαν γάγγραινα μια αρρώστια σε όλη την ελληνική κοινωνία. Απαισιοδοξία, αρνητισμός, καχυποψία είναι μόνο μερικές από τις παρενέργειες. Η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με γιατροσόφια, αλλά με καθαρές λύσεις και ισχυρή εντολή.
Αυτό είναι το διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών. Μετά από 16 μήνες στον β βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης είμαι βέβαιος, πως αν υπάρχει θέληση και μεράκι, μπορούν να βρεθούν λύσεις .Πιστεύω ότι οι Έλληνες μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο αρκεί να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες της πατρίδας μας και του λαού της.
Η Αρκαδία είναι μία περιοχή με σπάνιο φυσικό πλούτο. Από την Γορτυνία με την σπάνια φυσική ομορφιά και τα πολιτιστικ…

ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γιάννης Δημαράς: «Η ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ μόνη απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα»

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και υποψήφιος στη Β’ Αθήνας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κ. Γιάννης Δημαράς, με αφορμή τη δημοσίευση στην Εφημερίδα Κυβέρνησης της Τουρκίας αδειοδότησης ερευνών νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου η Τουρκία προκαλεί παραχωρώντας «άδειες εκτέλεσης πετρελαϊκών εργασιών» στο Αιγαίο και ειδικότερα στην περιοχή νότια του Καστελόριζου και της Ρόδου!

Το γεγονός αναδεικνύει την επείγουσα ανάγκη ανακήρυξης Ελληνικής Αυτόνομης Οικονομικής Ζώνης, πράγμα που ζητάμε επίμονα εδώ και καιρό.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΙΛΙΒΗΣ

Εικόνα
Ένα πολυπληθές ακροατήριο με πολιτικό κριτήριο που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών, καθώς και μία έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα ήταν τα χαρακτηριστικά της χθεσινής συγκέντρωσης του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Παντελή Τσιλιβή.Ο κ. Τσιλιβής μιλώντας σε παλιούς καλούς φίλους που πέρασαν μαζί κοινές αγωνίες, καθώς και καλές και κακές στιγμές για τον τόπο, μίλησε για την πολύχρονη πορεία του στα κοινά της Αρκαδίας, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στο να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τις κυβερνητικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Αναφερόμενος μάλιστα στην πολιτική που εφαρμόστηκε τα τελευταία χρόνια είπε πως έγιναν μεγάλα λάθη και πως επιλογές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης δεν μπορεί να είναι η μείωση μισθών και συντάξεων, αλλά αυτό κρίθηκε ως απαραίτητο προκειμένου να σταθεί δημοσιονομικά η χώρα μας στα πόδια της.Χωρίς μεγάλα «θα» και βαρύγδουπες προεκλογ…