Το Twitter σπάει πλάκα με το «ξεχασμένο» εκατομμύριο του Σταθάκη

Το Twitter σπάει πλάκα με το «ξεχασμένο» εκατομμύριο του Σταθάκη

Πώς μπορεί κανείς να ξεχάσει ένα εκατομμύριο ευρώ αναρωτιούνται οι Έλληνες χρήστες του δικτύου - Με φαρμακερές ατάκες, που τσακίζουν κόκκαλα,  οι πολίτες προσπαθούν να κατανοήσουν τι ακριβώς ισχυρίζεται ο υπουργός Οικονομίας

Το έριξαν στην... τρελή και το χιούμορ οι Έλληνες χρήστες του Twitter, επιχειρώντας να «φιλτράρουν» την επικαιρότητα και τα θέματα που απασχολούν τους τίτλους των ειδήσεων. Το θέμα που τους απασχόλησε περισσότερο την Πέμπτη ήταν το «ξεχασμένο» εκατομμύριο του Γιώργου Σταθάκη, ενώ ειδικά αφότου ο ίδιος ο υπουργός παραδέχθηκε πως αυτόν αφορούσαν οι φήμες και επιχείρησε να εξηγήσει την κατάσταση, τον... τίμησαν, χαρίζοντάς του την πρώτη θέση στα trend με το hashtag #stathakis να φιγουράρει στην κορυφή για αρκετές ώρες. 
«Πρώτη φορά αριστερά και τι να δω; Ένα εκατομμύριο ευρώ», γράφει ένας χρήστης και ξεκινά την καζούρα, ενώ οι φαρμακερές ατάκες συναγωνίζονται η μία την άλλη σε... δηλητήριο! 




Ενώ οι περισσότεροι πάντως απορούν με πολύ χιούμορ για το πώς είναι δυνατόν να ξεχνά κανείς ένα εκατομμύριο ευρώ, ή για το ποιοι είναι και πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι που όντως το ξεχνούν, άλλοι δεν χάνουν την ευκαιρία να... δικαιολογηθούν ποικιλοτρόπως για δικές τους «αμέλειες».







«Φαντάσου πόσα είχε για να ξεχάσει το ένα» σημειώνει ένας ακόμα χρήστης του Twitter, ενώ άλλοι ζητούν από τον υπουργό Οικονομίας εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε να κατέχει τόσα χρήματα, σε σημείο να «ξεχνάει» ποσά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Εσείς δηλαδή ξέρετε μέχρι και το τελευταίο ευρώ που έχετε? Δεν σας καταλαβαίνω», ξεχειλίζει από ειρωνεία ένα tweet, ενώ δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που μιλούν με πικρία για όσα αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, αναγκασμένοι να τα «συνδυάζουν» με τέτοιου είδους ειδήσεις. 





























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ