Ποτάμι: Να δώσει στη δημοσιότητα ο Καμμένος τις συνομιλίες με τον Γιαννακόπουλο

Τη δημοσιοποίηση των συνομιλιών ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ζήτησε το Ποτάμι.
Μετά από το σάλο που προκάλεσαν τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη Βουλή το Σάββατο, για το περιεχόμενο των SMS που δήλωσε ότι του έστελνε ο επιχειρηματίας, δύο βουλευτές του Ποταμιού ζήτησαν, με ερώτηση που κατέθεσαν, να πέσει φως σε αυτή την υπόθεση.
Ο Γιώργος Μαυρωτάς και ο Γιώργος Αμυράς, στην ερώτησή τους προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας θέλουν ακόμη να μάθουν γιατί ο κ. Καμμένος δεν προσφεύγει στη δικαιοσύνη, από τη στιγμή που δηλώνει ότι απειλείται.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
«Η κοινωνία βοά από τους διαλόγους και το ύφος του περιεχομένου των sms μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου του συγκυβερνώντος κόμματος των ΑΝΕΛ, κ. Παναγιώτη Καμμένου, και του επιχειρηματία, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Από το περιεχόμενο των συνομιλιών που κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο κ. Καμμένος το Σάββατο, 24.10.2015, φαίνεται να «χάλασε» μια συμφωνία τόσο για τη σύνθεση της κυβέρνησης, όσο και για την παροχή τηλεοπτικής άδειας.
Ερωτάται ο Υπουργός:
1. Τι είδους συνεργασία είχαν προεκλογικώς, αλλά και μετεκλογικώς οι κ.κ. Καμμένος και Γιαννακόπουλος;
2. Τι υποσχέσεις δόθηκαν, τι δεν τηρήθηκε και από πότε ανταλλάσσουν sms με θέμα την σύνθεση της κυβέρνησης Υπουργοί και επιχειρηματίες;
3. Είναι σε θέση ο Υπουργός κ. Καμμένος να δώσει στη δημοσιότητα τις συνομιλίες με τον κ. Γιαννακόπουλο;
4. Γιατί ο κ. Υπουργός, από τη στιγμή που δηλώνει ότι απειλείται, δεν προσφεύγει στη δικαιοσύνη, ώστε να πέσει φως στην υπόθεση;»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;