Ξουλίδου: Περιμένει στο ακουστικό της να την κάνουν γ.γ. του υπ. Παιδείας, αλλά...

EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Φήμες ότι τοποθετείται γενική γραμματέας του υπ. Παιδείας η αρμόδια τομεάρχης των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, στην οποία είχε υποσχεθεί κυβερνητική θέση ο Πάνος Καμμένος, κυκλοφόρησαν ευρέως αλλά φαίνεται ότι δεν επιβεβαιώνονται.
Σύμφωνα με το vima.gr «υπήρξε πρόθεση, χωρίς, όμως, ποτέ να καταλήξει σε πρόταση στην πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία έμεινε απ΄ έξω από τις εκλογικές λίστες λόγω μη έγκαιρης κατάθεσης της υποψηφιότητάς της».
Η κ. Ξουλίδου ισχυρίζεται πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ της είχε υποσχεθεί θέση στο κυβερνητικό σχήμα. Την Πέμπτη η κ. Ξουλίδου, μιλώντας σε ΜΜΕ παραπονέθηκε για τη μη αξιοποίηση της στο σχήμα, λέγοντας πως πολλοί γνώριζαν τα tweets του Δημήτρη Καμμένου.
Αυτές της οι δηλώσεις έκαναν τον Τέρενς Κουίκ να της τηλεφωνήσει και να της πει να κατεβάσει τους τόνους, με την ατμόσφαιρα μεταξύ τους να γίνεται έντονη.
Μιλώντας αργά το βράδυ της Πέμπτης στο vima.gr, η κ. Ξουλίδου είπε ότι έχει ακούσει και αυτή τις πληροφορίες ότι προορίζεται για γενικός γραμματέας και μάλιστα στο Παιδείας αλλά, όπως είπε, δεν της τηλεφώνησε κανένας, ούτε ο πρόεδρος του κόμματός της ούτε ο υπουργός Παιδείας. 
Από την άλλη πλευρά, πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανή η τοποθέτησή της στον Οργανισμό Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης αλλά ως τώρα δεν της έγινε ούτε εκεί καμία πρόταση.
Γεγονός πάντως είναι πως στους κόλπους των ΑΝΕΛ επικρατεί εκνευρισμός από στελέχη που ισχυρίζονται έχουν υπάρξει υποσχέσεις για κυβερνητικές θέσεις, χωρίς αυτές να υλοποιούνται.
Πολύ πιθανόν είναι στην κυβέρνηση να αξιοποιηθεί η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη ως γενική γραμματέας σε κάποιο υπουργείο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;