Τατσόπουλος εναντίον Δημήτρη Καμμένου: Ντράπηκα που αυτός ο άνθρωπος έγινε υπουργός

Τατσόπουλος εναντίον Δημήτρη Καμμένου: Ντράπηκα που αυτός ο άνθρωπος έγινε υπουργός
ο Πέτρος Τατσόπουλος και δεν το έκρυψε καθόλου, καθώς έκανε σχετική δημοσίευση εναντίον του νέου υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο λογαριασμό του στα social media.
Έγραψε σχετικά: ««Πριν από λίγη ώρα είδα στο Κανάλι της Βουλής ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ για το Γκέτο της Βαρσοβίας. Και αμέσως μετά είδα ότι ο κύριος αυτός μόλις υπουργοποιήθηκε στη νέα μας αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση. Και ντράπηκα. Κι ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους νεκρούς του Γκέτο. Έστω και με 73 χρόνια καθυστέρηση. Αναδρομικά. Για όσους μικρόνοες κάνουν καριέρα στη δική μου πατρίδα φτύνοντας πάνω στους δικούς τους τάφους» σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος. 
Αφορμή μία παλαιότερη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο κ. Καμμένος στον λογαριασμό του στο twitter.Τον περασμένο Ιούνιο ο τότε βουλευτής και σήμερα υφυπουργός των ΑΝΕΛ, είχε χρησιμοποιήσει φωτογραφία του Άουσβιτς και παραφράζοντας το οδυνηρό για εκατομμύρια Εβραίους σύνθημα στην καγκελόπορτα του στρατοπέδου, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό της χώρας. 
Η απαράδεκτη ανάρτηση του Δημήτρη Καμμένου. Η θλιβερή ανάρτησή του στο facebook έγινε στις 20 Ιουνίου παραμονή της δεύτερης συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την στήριξη της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;