Επίθεση Καραμανλή σε Βαρουφάκη: Η αλαζονεία και ο κομπογιαννιτισμός δεν οδηγούν πουθενά

«Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα ήταν έξαλλος με τις εμμονές ορισμένων Ελλήνων, που δυστυχώς έχουν θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή θέση της χώρας» ανέφερε ο βουλευτής Σερρών

Στην αντεπίθεση υπό το βάρος του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις περνάνε οι Καραμανλικοί βουλευτές παρά όσους πίστευαν πως η τοποθέτηση του Προκόπη Παυλόπουλου θα έδινε πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από αυτή την πολιτική ομάδα. Με ανάρτηση του λοιπόν χθες το απόγευμα στο Facebook ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής απαντώντας σε δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος αναφερόμενος στον άνθρωπο που χάραξε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας τόνισε πως οι Ευρωπαίοι οδηγούν στην αρχή του ξηλώματος της ΕΕ και πως "ακόμα και ο Καραμανλής θα είχε γίνει έξαλλος" με οξύς χαρακτηρισμούς απάντησε: 
"Το βέβαιο είναι ότι αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα ήταν έξαλλος όχι μόνο με τις εμμονές ορισμένων Ευρωπαίων, αλλά πρωτίστως με τις εμμονές ορισμένων Ελλήνων, που δυστυχώς έχουν θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή θέση της χώρας. Θα ήταν έξαλλος με όσους, ενώ βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου. 

Η αλαζονεία και ο ανέφελος κομπογιαννιτισμός δεν οδηγούν πουθενά. Αυτό που προέχει τώρα είναι η εθνική συνεννόηση για να αποφύγουμε μια εθνική τραγωδία."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;