Επίθεση από τον Σταύρο Θεοδωράκη σε ΔΟΛ και Αυγή

Κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει “πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων” και “όχι ομαδάρχης των τάσεων του κόμματός του”.

Επίθεση από τον Σταύρο Θεοδωράκη σε ΔΟΛ και Αυγή
Επίθεση στα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στον ΔΟΛ καθώς και στην Αυγή, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας την Κυριακή στη 2η Μετεκλογική Συνδιάσκεψη Στελεχών του κόμματός του.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε αρχικά για «εφημερίδες, ραδιόφωνα που απευθύνονται υποτίθεται στον μεσαίο χώρο και έχουν κηρύξει εμπάργκο στο Ποτάμι» και συμπλήρωσε: «Ο ΔΟΛ, το Βήμα και Τα Νέα, 110 μέρες τώρα δεν έχουν ούτε ένα ρεπορτάζ για τη δράση του Ποταμιού. Μόνο αρνητικά σχόλια και νουθεσίες».

Βάζοντας στο ίδιο κάδρο και τα ελεγχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνέχισε: «Και από κοντά το θράσος του νέου καθεστώτος. Σήμερα η Αυγή κάνει άλλη μια ολομέτωπη επίθεση στο Ποτάμι». 

Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι παράξενη αυτή η επίθεση, αλλά επεσήμανε με νόημα: «Ο άνθρωπος που κατηγορεί το Ποτάμι για μνημονιακό κόμμα, στην Αυγή, είναι ο λογογράφος του Άκη Τσοχατζόπουλου».

«Καλά φάγαμε-καλά ήπιαμε, να πούμε και κάτι και για το Ποτάμι», σχολίασε, αναφερόμενος, κατά πληροφορίες από συνεργάτες σε κείμενο του παλαιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ κ. Μενέλαου Γκίβαλου που δημοσιεύεται στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ομιλία του ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι το Ποτάμι θα ψηφίσει, χωρίς αμφιβολίες και αστερίσκους, τη συμφωνία που θα μας κρατά μέσα στην Ευρώπη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «το Ποτάμι δεν είναι το κόμμα του "οχι σε όλα". Εμείς ακούμε, βλέπουμε, συζητάμε, αποφασίζουμε».

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν θα συναινέσει η εφαρμογή της συμφωνίας να σημάνει νέα φοροεπιδρομή αλλά ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. 

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού απέκλεισε κατηγορηματικά την προοπτική των εκλογών και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει «πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων» και «όχι ομαδάρχης των τάσεων του κόμματός του».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ