Να παραιτηθεί!

Δημήτρης Δανίκας



Τι λέει ο άνθρωπος; Ο Γιάννης Πανούσης εννοώ. Ο κατ ευφημισμόν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Οτι «δεν θα λύσει η Αστυνομία το πρόβλημα με τα επεισόδια και τις καταλήψεις»


Επομένως; Πως θα λυθεί; Με την αναδιαπαιδαγώγηση. Να τους επαναφέρουμε σε ειδικά σχολεία και επί 24ωρου βάσεως, ακόμα και με υπνοπαιδεία, να τους επιμορφώσουμε μπας και στο τέλος συμμορφωθούν! 

Επομένως; Πως θα λυθεί; Να τους μπαγλαρώσουμε και να τους μαντρώσουμε σε ειδικά στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας. Οπως έκανε ο σύντροφος Ιωσήφ Στάλιν!

Τίποτα άλλο; Α ναι. Να καλέσουμε γονείς και κηδεμόνες. Μπας και τους κόψουν το χαρτζιλίκι κι έτσι βάλουν μυαλό!

Τίποτα άλλο; Να τους εκπαιδεύσει ο υπουργός πάνω σε θέματα εγκληματικής συμπεριφοράς!

Α ξέχασα. Να τους υποχρεώσουμε σε μαζική ψυχοθεραπεία!

Αν εννοεί ο κύριος καθηγητής ότι τα προβλήματα κάθε χώρας θα λυθούν με την πολιτιστική ανάπτυξη και την συνειδητοποίηση κάθε ατόμου ξεχωριστά τότε μάλλον πλανάται πλάνη τεράστια και επικίνδυνη

Αν εννοεί ότι οι ρίζες των προβλημάτων και της μη κανονικής συμπεριφοράς προκαλούνται από το σύστημα το καπιταλιστικό, το άδικο και αντιλαικό τότε βράσε όρυζαν κινεζική

Αν εννοεί ότι για να λυθούν τα προβλήματα με τα γιούρια στα πανεπιστήμια, στους δρόμους, τα καταστήματα και το μπάχαλο με τις καταστροφές και τους χορούς των χουλιγκάνων, πρέπει ν αλλάξουμε κοινωνία, οικονομικό και πολιτικό σύστημα, τότε να βγούμε στους δρόμους με τα λιανοντούφεκα και να κηρύξουμε την επανάσταση!

Τρία πράγματα θέλει να αγνοεί ο αξιότιμος Γιάννης Πανούσης. Το πρώτο ότι όλοι αυτοί οι μπαχαλάκηδες ουδεμία σχέση με αριστερά, με κομμουνιστές και με επαναστάτες. Ασφαλώς θα γνωρίζει ότι οι πάσης φύσεως αυθεντικοί αριστεροί έφεραν όνομα και υπογραφή! 

Δεύτερο θα γνωρίζει ότι κουκούλες φορούσαν οι δοσίλοιγοι, οι προδότες, οι ταγματασφαλίστες και τα πάσης φύσεως ρεμάλια!

Και τρίτο ότι εκ του αποτελέσματος όλοι αυτοί οι τύποι, οι τάχα μου αριστεροί, προσφέρουν μέγιστη υπηρεσία στους κατασταλτικούς μηχανισμούς του συστήματος που υποτίθεται ότι μισούν και επιθυμούν να το ανατρέψουν. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο μαζί το ίδιο πρόσωπο! 

 Εν ολίγοις. Ο κύριος Πανούσης καθηγητής είναι! Αρθρογράφος των «Νέων» είναι. Υπουργός δεν είναι. Και αφού η Αστυνομία στην οποία προίσταται δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα τότε οφείλει να παραιτηθεί!

Το Υπουργείο και η κοινωνία μπορούν να ζήσουν και χωρίς αυτόν. Με μεγαλύτερη ασφάλεια και με λιγότερη επικοινωνία, φλυαρία και αρθρογραφία! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;