Το Ποτάμι: “Προσχώρησε στους ΑΝΕΛ η Πρόεδρος της 
Βουλής;”


“Ο Πρωθυπουργός οφείλει να ξεκαθαρίσει την ελληνική θέση” τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, μετά τις σημερινές ανακοινώσεις της Προέδρου της Βουλής για τη συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να υποκαταστήσει και τον Γιάνη Βαρουφάκη! Και στο νέο της ρόλο ως υπερυπουργός Οικονομικών, υιοθετεί την ατζέντα Καμμένου. Τη στιγμή, που ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών δε μιλούν για κούρεμα του χρέους, η Πρόεδρος της Βουλής συγκροτεί Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου και εξακολουθεί να μιλάει για “επονείδιστο χρέος”.

Προσχώρησε στους ΑΝ.ΕΛ η Πρόεδρος της Βουλής; Λειτουργεί ως αρχηγός κάποιας συνιστώσας, κόντρα στην κυβερνητική γραμμή ή πρόκειται για άλλη μια επικοινωνιακή φιέστα από αυτές, που της αρέσουν;

Ο Πρωθυπουργός οφείλει να ξεκαθαρίσει την ελληνική θέση. Το Ποτάμι υποστήριζε και υποστηρίζει ότι πρέπει να διαπραγματευθούμε τη μείωση του χρέους. Η περαιτέρω μείωση των επιτοκίων, η επιμήκυνση στο χρόνο αποπληρωμής, η περίοδος χάριτος ώστε να δοθεί χρόνος στην ελληνική οικονομία να ανασάνει, είναι μέρος αυτής της διαπραγμάτευσης.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να το αφήσει η κυβέρνηση στα χέρια του κυρίου Καμμένου και της κυρίας Κωνσταντοπούλου”.


Πηγή:www.capital.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;