Φίλης: Μόνο για τον Μάρτιο επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα

Φίλης: Μόνο για τον Μάρτιο επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα

Τα ταμειακά διαθέσιμα επαρκούν μόνο για τον Μάρτιο, προειδoποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο Νίκος Φίλης αναφερόμενος στη σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε:
Εάν οι δύο πλευρές τιμήσουν την υπογραφή που έβαλαν στις 20 Φεβρουαρίου, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν και δε θα λυθούν όλες οι διαφορές, θα εξομαλυνθούν οι ελληνο-γερμανικές σχέσεις.
«Από την ευελιξία των δύο πλευρών κρίνονται ορισμένα θέματα που αφορούν στη χώρα αλλά και την Ευρώπη», τόνισε ο κ. Φίλης, ενώ ερωτώμενος για το εάν ο πρωθυπουργός θα θέσει το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων είπε ότι δεν γνωρίζει την «ατζέντα», αλλά όλα τα θέματα είναι στο τραπέζι.
Σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι θα τηρηθεί η προεκλογική δέσμευση για κατάργηση του και θα αναζητηθούν ισοδύναμα μέτρα.
Τέλος, όσον αφορά στην υπόθεση του Γιώργου Κατρούγκαλου έκανε λόγο για σκευωρία, ενώ χαρακτήρισε το δημοσίευμα του «Βήματος» ανυπόστατο και συκοφαντικό, ενταγμένο σε μια πολιτική στρατηγική που δεν αφορά το εσωτερικό της χώρας. 
«Κάποιοι στην Ελλάδα συντάσσονται ξανά με ξένα συμφέροντα», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως δεν πρόκειται για σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά για παθογένειες του πολιτικού συστήματος, όχι απαραίτητα του ελληνικού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;