ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΕΜΠΜΕ ΚΑΙ ΕΤΕΑΝ

Σε διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2012 παρουσία των Προέδρων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, παρουσιάστηκαν οι νέες αλλαγές στο ΕΤΕΑΝ καθώς και το Περιφερειακό Ταμείο Επιχειρηματικότητας.
Στο περιθώριο της διαβούλευσης και μετά από σχετικές συζητήσεις, ο Πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ κ. Γιώργος Γεροντούκος, που ήταν παρών στη συνάντηση, δήλωσε στους παρευρισκομένους και στους Προέδρους των Επιμελητηρίων ότι πρόκειται να ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα των παραγωγικών φορέων, αυτό της παράτασης της αποπληρωμής των δανείων του ΤΕΜΠΜΕ και του ΕΤΕΑΝ, σύμφωνα με εξαγγελίες από τον Υπουργό Ανάπτυξης με καταληκτική ημερομηνία το Μάιο του 2014. Θεωρούμε ότι η εν λόγω ρύθμιση θα δώσει μια πραγματική ανάσα στις Μμε επιχειρήσεις αφού θα τις επιτρέψει να καλύψουν με κάπως λιγότερη πίεση τις ούτως ή άλλως υψηλές υποχρεώσεις τους.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι σύντομα θα αποσταλεί σχετική εγκύκλιος στα τραπεζικά ιδρύματα και καλεί τα μέλη του που έχουν λάβει δάνεια του ΤΕΜΠΜΕ και του ΕΤΕΑΝ να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα χορήγησης, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δυνατότητα αναδιάρθρωσης των δανείων τους.


ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ