Ν. ΧΑΝΙΑΣ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

Ν. Χανιάς: Η Ελλάδα κινδυνεύει με αποπομπή από το ευρώ λόγω ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Νίκος Χανιάς. Με επιστολή του, το μέχρι χθες στέλεχος του κόμματος, που είχε θέσει υποψηφιότητα στην Κορινθία, χαρακτηρίζει καταστροφική τη διακυβέρνηση από το ΣΥΡΙΖΑ. 

Ειδικότερα, στην επιστολή του προς τον γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του κόμματος ο κ. Χανιάς Δημήτρη Βίτσα αναφέρει ότι είναι πλέον σίγουρος ότι έστω και μια ώρα κυβερνητικής θητείας στο ΣΥΡΙΖΑ, «θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας.»
«Η στάση του Νίκου Χανιά αποτελεί ανεξήγητη και ανήθικη πράξη που δεν ταιριάζει με τη συμπεριφορά του οποιουδήποτε πολιτεύεται πόσο μάλλον οποιουδήποτε επικαλείται την ιδιότητα του ενεργού αριστερού πολίτη» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ακατανόητη η στάση του κ. Χανιά, καθώς γνώριζε το πρόγραμμα μας και τις εισηγήσεις μας» είπε στο ΣΚΑΪ ο κ. Βίτσας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει πολιτικά στην επιστολή. Είναι προβληματισμοί των απλών ανθρώπων αυτοί που διατυπώνω. Δε βλέπω γιατί είναι ανήθικο και ανέντιμο να αξιολογώ πολιτικά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να αποστασιοποιούμαι» απάντησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Χανιάς.

Τόνισε ότι έχει αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρόσθεσε ότι το σχετικό όργανο του κόμματος είχε να συνεδριάσει δυο μήνες προκειμένου να εκφράσει τις διαφωνίες του.

«Οι δημόσιες
 εμφανίσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγαν για καταγγελία του μνημονίου και διαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης με οδήγησαν στη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με με απομποπή είτε με εθελούσια έξοδο από την Ευρώπη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Να τοποθετηθεί δημιουργικά ο ΣΥΡΙΖΑ στους προβληματισμούς μου» πρόσθεσε ο κ. Χανιάς. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;