ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   20-6-2012

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεγαλόπολης Ο ΑΡΚΑΣ μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Τριτέκνων εύχεται στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά με γνώση και δύναμη να διατελέσει το έργο που θα φέρει την Ελλάδα μπροστά.
Οι  Τρίτεκνοι του Συλλόγου Ο ΑΡΚΑΣ θεωρούν  θετικές τις προτάσεις που συζητήθηκαν σε πρόσφατη συνάντησή μας με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Σαμαρά που είναι οι εξής:
-Με την μέχρι τώρα πολιτική της Κυβέρνησης διαλύεται οποιαδήποτε προσπάθεια έχει γίνει για στήριξη ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος. Παρά τις μέχρι σήμερα θυσίες των Ελλήνων δεν βλέπει κάποιο αποτέλεσμα θετικό.
-Για οικονομικούς και πατριωτικούς λόγους πρέπει να υπάρξει στήριξη-ενίσχυση των οικογενειών ώστε να αποκτούν πολλά παιδιά και να μην μένουν στα δύο.
-Προτεραιότητα από την ΝΔ πρέπει και θα δοθεί στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου δημογραφικού προβλήματος με κατάλληλη δημογραφική πολιτική, όπως είναι και απαίτηση του Συντάγματος. Οι προτάσεις μας είναι προς την σωστή κατεύθυνση και θα στηριχθούν από την Ν.Δ. Τα μέτρα θεσμικού χαρακτήρα που έχουν καταργηθεί/περιορισθεί και δεν έχουν σοβαρό οικονομικό κόστος θα τα επαναφέρει και θα θεσμοθετηθούν και πρόσθετα μέτρα άμεσα, για τους τριτέκνους και πολυτέκνους, ενταγμένα στα πλαίσια της προαναφερόμενης δημογραφικής πολιτικής που θα σχεδιάσει.
-Θα συγκροτηθεί εντός της ΝΔ Γραμματεία Δημογραφικής Πολιτικής με υπεύθυνο έναν βουλευτή της. Με την εν λόγω Γραμματεία η Πανελλήνια ένωση τριών τέκνων θα ευρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία για την κατάθεση προτάσεων-εισηγήσεων για μια δημογραφική πολιτική, υλοποιήσιμη, αποτελεσματική και με προοπτική.
-Αποδέχθηκαν την πρότασή μας για έντονη προβολή προς την Ε.Ε της ανάγκης η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος να γίνει υποχρέωση της Ε.Ε και όχι μόνο ευχές και παραινέσεις από πλευράς της.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα Κυβέρνηση που προτεραιότητά της θεωρούμε ότι θα έχει την ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΑΞΙΑ.
Ο Σύλλογος θα βρίσκετε δυναμικά μέσα στις εξελίξεις για τις διεκδικήσεις των Τριτέκνων και το καλοκαίρι.
             Εκ του Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ