ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
11-6-2012

Τις θέσεις και τις προτάσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Τριτέκνων μετέφεραν:
O πρόεδρος των Τριτέκνων της Έδεσσας κ. Πουρτουλίδης, στον πρόεδρο της Ν.Δ.  κ. Αντώνη Σαμαρά, στη συνάντηση που είχαν.
Στην συζήτηση τέθηκε θέμα που αφορά τα πολυτεκνικά επιδόματα, γιατί δεν έχει διευκρινιστεί από την πλευρά  της Ν.Δ. η εξομοίωση Τριτέκνων – Πολυτέκνων.
Επειδή η δράση των Τριτέκνων οικογενειών δίνει σαφή προβληματισμό για το δημογραφικό στις νέες πολιτικές, στις 18-6-2012 ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Μεγαλόπολης << Ο ΑΡΚΑΣ>>  Αποστολόπουλος Νίκος παραβρέθηκε σε συνάντηση ενημέρωσης με τον πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κ. Αλέξη Τσίπρα.
Η ενημέρωση από πλευράς του Συλλόγου αφορούσε τα θέματα της εκπαίδευσης και ειδικότερα των Πανεπιστημίων, το αφορολόγητο και τις οικονομικές επιπτώσεις, τον οικογενειακό προϋπολογισμό που είναι δυσβάστακτος με τις τιμές να ανεβαίνουν, και το Χειμώνα το  πετρέλαιο να είναι σε κόκκινη γραμμή.
Επίσης μίλησαν για την δημογραφική πολιτική που η Ελλάδα  έγινε χώρα γερόντων, και την εξομοίωση Τριτέκνων – Πολυτέκνων, γιατί τα οικονομικά  της χώρας δεν αφήνουν περιθώρια για μεγαλύτερες οικογένειες.
Η απάντηση από πλευράς του κ.Τσίπρα ήταν θετική, αναφέρθηκε στην πρόταση της δημογραφικής πολιτικής του προγράμματος της Γαλλίας και ανέφερε την πρόταση στη Βουλή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. για την εξομοίωση Τριτέκνων – Πολυτέκνων.
Τέλος καταγγείλαμε την βία που δημιουργείτε στην Τρίτεκνη οικογένεια, μέσα από το σύστημα υγείας και φαρμάκων.     
Είμαστε απέναντι στη βία και τα ναρκωτικά που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.

Ως Τρίτεκνοι θέλουμε μια νέα Ελλάδα που  να στηρίζει τις ανθρώπινες αξίες.

Μία από τις επιπτώσεις του να αρνήσε να συμμετάσχεις στα πολιτικά ζητήματα είναι να καταλήξεις να κυβερνιέσαι από κατώτερους ( Πλάτωνας).    

 Εκ. του Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;