ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


ΠΡΟΣ

ΤΑ Μ.Μ.Ε.

            Σας ενημερώνουμε ότι :

            Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 23η του μήνα Μαΐου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις  για τα παρακάτω θέματα:
            
1.     Παραλαβή της Α΄ Φάσης της Μελέτης με τίτλο «Μελέτη οργάνωσης, κυκλοφορίας και στάθμευσης πόλης Μεγαλόπολης».

2.      Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού (ναυαγοσώστη) με δίμηνη απασχόληση για την αντιμετώπιση της εποχικής και πρόσκαιρης ανάγκης λειτουργίας της πισίνας εκμάθησης κολύμβησης Δήμου Μεγαλόπολης.          

3.     Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδήλωσης κατά τον εορτασμό της επετείου της μάχης της Δραμπάλας  στην Τ.Κ. Ακόβου.

4.      Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εορταστικής εκδήλωσης στο Κάστρο της ΄Ανω Καμάρας.

5.     Αποδοχή της Απόφασης ένταξης της Πράξης «ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ» στον ΄Αξονα Προτεραιότητας ¨08- Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Πελοποννήσου¨ του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι», συνολικού π/σμού 2.020.000,00 €.

6.     Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Ποταμιάς» Δημοτικής Ενότητας Φαλαισίας Δήμου Μεγαλόπολης.

7.     Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση Κτιριακών Εγκαταστάσεων & Υποδομών Αντλιοστασίων & Δεξαμενών Δήμου Μεγαλόπολης».

8.     Αναμόρφωση του  Π/σμού οικ. έτους 2012 & Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην πλατεία Μητροπολίτη Ευσταθίου».

9.     Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 & Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση έργων συντήρησης αγροτικών δρόμων Τ.Κ. Δήμου Μεγαλόπολης.

10.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 & Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την κατάργηση του έργου «Επέκταση Δικτύου ύδρευσης» σε «Ασφαλτόστρωση κεντρικού δρόμου» στον Οικισμό Πετροβουνίου Τ.Κ. ΄Ισαρη.

11.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 & Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την ενίσχυση του π/σμού του έργου «Κατασκευή στεγάστρου Οικ. Πετροβουνίου Τ.Κ. ΄Ισαρη»  και την εκτέλεση του νέου έργου «Ανάπλαση πλατείας  Οικ. Πετροβουνίου Τ.Κ. ΄Ισαρη».

12.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 & Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του έργου «Εκσυγχρονισμός υποδομών δεξαμενής ύδρευσης ¨Πετρινοβούνι¨ Τ.Κ. Πετρίνας».

13.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 & Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση έργων επισκευής και συντήρησης σχολικών κτιρίων.

14.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012  για την  εκτέλεση της εργασίας «Αντικατάσταση αντλητικού συγκροτήματος οικισμού Παλαιοκάστρου Τ.Κ. Σαρακινίου».

15.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012  για την εκτέλεση της εργασίας «Καθαρισμός αρδευτικού δικτύου στις Τ.Κ. ΄Ανω Καρυών, Κάτω Καρυών, Θωκνίας και Τριποτάμου».

16.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την  εκπόνηση της Μελέτης «Μελέτη ενεργειακής απόδοσης και σύνταξης τευχών δημοπράτησης του έργου: ¨Κατασκευή Παλαιοντολογικού Πάρκου και Μουσείου στο Τ.Δ. Ισώματος Καρυών¨».

17.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή της δαπάνης του κατεπείγοντος έργου «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου αποχέτευσης στην Τοπική Κοινότητα Λεονταρίου του Δήμου Μεγαλόπολης».

18.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή της δαπάνης του κατεπείγοντος έργου «Αποκατάσταση οδικού δικτύου Τ.Κ. Λύκαιο – Νέδα».

19.  ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ  ΜΕΛΑ».

20.  ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων (μανδρότοιχοι) Τ.Κ. ΄Ισαρη Δήμου Μεγαλόπολης».

21.  Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων (μαντρότοιχοι) Τ.Κ. ΄Ισαρη Δήμου Μεγαλόπολης».

22.  Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποχέτευση ξενώνα Τ.Κ. Βάστα Δήμου Μεγαλόπολης».

23.  Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση κοινοτικών δρόμων – τεχνικά Τ.Κ. Καστανοχωρίου».

24.  Περί εκτέλεσης της προμήθειας Χλωριωτών Δ. Μεγαλόπολης - Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

25.  Περί εκτέλεσης της προμήθειας κάδων απορριμμάτων - Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

26.  Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας υλικών συντήρησης δικτύων ύδρευσης.

27.  Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ανταλλακτικών για την επισκευή και συντήρηση  των οχημάτων & μηχανημάτων του Δήμου.

28.  Μεταφορά και συστέγαση του 4ου Νηπιαγωγείου Μεγαλόπολης με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης. 

                                                                           Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                  Αναστάσιος Γ. Κάβουρας



            Σας ενημερώνουμε ότι :

            Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 24η του μήνα Μαΐου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 6.00 μ.μ., , προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις  για τα παρακάτω θέματα:
           
1.     Συζήτηση της αριθμ. πρωτ. 7478/04.05.2012  αίτησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Παγανού, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».

2.     Συζήτηση της αριθμ. πρωτ. 496/4.5.2012 κοινής αίτησης του Προέδρου των Απανταχού Κοτυλίων και του Εκπροσώπου Τ.Κ. Κοτυλίου του Δήμου Μεγαλόπολης.

3.     Συζήτηση της από 3.5.2012 Δήλωσης – Γνωστοποίησης του κ. Ανδρέα Κανελλόπουλου του Σταύρου Μπόκα και της Μαρίας Μπόκα.

4.     Συζήτηση της από 26.4.2012 αίτησης – αναφοράς του κ. Πανταζή Λεωνίδα του Χρύσανθου κατοίκου Μαλλωτών.

5.     Συζήτηση της από 12.04.2012 αίτησης της κας Χριστοδουλάκη Αικατερίνης του Γεωργίου, περί διαγραφής χρεών ύδρευσης.

6.     Συζήτηση της από 3.4.2012 αίτησης της κας Μάρθας Αθανασούλια του Παναγιώτη Συμβολαιογράφου – Υποθηκοφύλακα Καρύταινας, για εκμίσθωση χώρου στον πρώτο όροφο του Δημοτικό Κτιρίου Τ.Κ. Καρύταινας Δήμου Μεγαλόπολης (Δημοτικό Κατάστημα πρώην Δήμου Γόρτυνος).

7.     Συζήτηση της από 20.1.2012 αίτησης του κ. Ιωάννη Μπάλα του Αναστασίου για χορήγηση άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης για ψήσιμο αραβοσίτου.

8.     Συζήτηση της από 11.4.2012 αίτησης του κ. Ιωάννη Περιβολιώτη του Γεωργίου για χορήγηση άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου  στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης για ψήσιμο αραβοσίτου.

9.     Αποδοχή πίστωσης ποσού 286.632,22 € Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών ως τακτική επιχορήγηση μηνός Απριλίου 2012.

10.  Αποδοχή πίστωσης ποσού 14.558,33 € από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη δαπανών πληρωμής μισθοδοσίας μόνιμου προσωπικού των ΚΕΠ Δήμου Μεγαλόπολης.

11.  Αποδοχή πίστωσης ποσού 1.200,00 € από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού στα πλαίσια της Προγραμματικής Σύμβασης για τη λειτουργία του Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στο Δήμο Μεγαλόπολης.

12.  Αποδοχή της Απόφασης έγκρισης διάθεσης πίστωσης ποσού 350.000,00 €  από τους πόρους της Τ.Ε.Ο. Α.Ε. για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση εισόδων – εξόδων πόλης Μεγαλόπολης Ν. Αρκαδίας».

13.  Παραλαβή της μελέτης κατασκευής του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Δ.Κ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ».

14.  Παραλαβή της μελέτης κατασκευής του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ  ΠΛΑΤΕΙΑΣ  Ο.Ε.Κ.  Δ.Κ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ».

15.  Υποβολή πρότασης  Δήμου Μεγαλόπολης στον ΄Αξονα Προτεραιότητας «2. Αναβάθμιση αστικών υποδομών», «3. Προστασία και ανάδειξη φυσικού περιβάλλοντος» και «Ενίσχυση ελκυστικότητας των πόλεων» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015» του ΥΠ.ΠΕ.Ε.Κ.Α. για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Δ.Κ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ».

16.  Υποβολή πρότασης  Δήμου Μεγαλόπολης στον ΄Αξονα Προτεραιότητας «2. Αναβάθμιση αστικών υποδομών», «3. Προστασία και ανάδειξη φυσικού περιβάλλοντος» και «Ενίσχυση ελκυστικότητας των πόλεων» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015» του ΥΠ.ΠΕ.Ε.Κ.Α. για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ  ΠΛΑΤΕΙΑΣ  Ο.Ε.Κ.  Δ.Κ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ».

17.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή επιδόματος στους μόνιμους  υπαλλήλους του Δήμου Μεγαλόπολης που απασχολήθηκαν με το Γραφείο Αλλοδαπών για το έτος 2010.

18.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή της δαπάνης της 2ης Πιστοποίησης Εργασιών & Εντολής Πληρωμής του έργου «Αλλαγή δικτύου ύδρευσης από πηγή Αγ. Βασιλείου Τ.Δ. Κουρουνιού μέχρι δεξαμενής Τ.Δ. Καρύταινας» του Δήμου Μεγαλόπολης.

19.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή της δαπάνης της Συμπληρωματικής Σύμβασης στα πλαίσια της Προγραμματικής Σύμβασης του  διαδημοτικού έργου «Οδοποιία Νέδα - ΄Ορια Νομού – Δ.Δ. Λυκαίου».

20.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή δαπάνης εκτέλεσης του έργου  «Ανάπλαση κοινοχρήστων  χώρων & πλατειών Τ.Δ. Δήμου μας».

21.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την εκπόνηση της Μελέτης «Περιβαλλοντική αδειοδότηση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Τ.Κ. Λεονταρίου».

22.  Υποβολή πρότασης Δήμου Μεγαλόπολης για την ένταξη & την υλοποίηση νέων έργων από αδιάθετες πιστώσεις 3ου ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.

23.  Υποβολή Πρότασης για την αλλαγή του τίτλου του εγκεκριμένου από πιστώσεις 3ου ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης  έργου από «Ερευνητικές εργασίες γεωλογικού ρήγματος στο Τ.Δ. Μακρυσίου» σε «Ερευνητικές εργασίες γεωλογικού ρήγματος  στον ορεινό όγκο Βίγλες, θέση Τσαποϊτικα».

24.  ΄Ορισμός Επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση τμήματος κεντρικού εξωτερικού αμιαντοδικτύου ύδρευσης πηγής ¨Σαβαλά¨».

25.  Ορισμός Επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου με τίτλο «Αποπεράτωση Ανάπλασης Περιβάλλοντα Χώρου Αγ. Παντελεήμονα στο Τ.Δ. Νεοχωρίου».

26.  Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας μελανιών, τόνερ κ.λ.π., για τη λειτουργία των μηχανημάτων του Δήμου.

27.  Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας γραφικής ύλης, για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών.

28.  Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας φωτοτυπικού χαρτιού, για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών.

29.  Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού, για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας εσωτερικών χώρων.

30.  ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας για τη συμπλήρωση δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Ανεμοδουρίου.

31.  Κατεδάφιση επικινδύνως ετοιμόρροπου κτίσματος στην Τ.Κ. Κωτιλίου Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος Δήμου Μεγαλόπολης.

                                                                                Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                      Αναστάσιος Γ. Κάβουρας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;