ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΟΜ ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣ
Ε.Π.Σ. Αρκαδίας
Τρίπολη
Κοινοποίηση: 1)Σύνδεσμο Διαιτητών Αρκαδίας
2)Ομοσπονδία Διαιτητών Ελλάδος
3)Μέσα ενημέρωσης

Είναι η πρώτη φορά όπου η διοίκηση του σωματείου Α.Ο.Μεγαλόπολης ΔΟΞΑ αποφασίζει να καταγγείλει διαιτησία.

Η πολιτική των χαμηλών τόνων φαίνεται πως από πολλούς εκλαμβάνεται ως αδυναμία και αυτό φάνηκε την Κυριακή 5/2/2012 όπου ο Α.Ο.Μ ΔΟΞΑ φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Κορακοβουνίου από την τοπική ομάδα.

Μας προκαλεί εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η ομάδα μας από το διαιτητικό τρίο των κκ. Γκριτζέπη Γ ,Τσιώρου Φ, Ντελόπουλου Κ.

Έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατη περίπτωση ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗΣ σε ανατροπή του ποδ/στη μας ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ από αντίπαλο ποδ/στή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου , απόφαση που σαφώς θα άλλαζε την ροή και τις ισορροπίες του αγώνα την στιγμή που η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Η φάση εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια του βοηθού κ.Τσιώρου.

Η φάρσα συνεχίστηκε στο 88 λεπτό όταν ο διαιτητής κ.Γκριτζέπης Γ. καταλόγισε ανύπαρκτου πέναλτι (βουτιά) όπου έφερε τις ομάδες ισόπαλες 2-2.

Το αποκορύφωμα ήταν στο 92 λεπτό κατά το οποίο σημειώθηκε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων όπου ποδοσφαιριστής σε θέση προφανή θέση οφσάιντ δίνει πάσα σε άλλο ποδοσφαιριστή και σημειώνει το 3-2 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος.

Αγωνιζόμαστε με ήθος και αξιοπρέπεια σαν σύλλογος από το 1958 χαρίζοντας διακρίσεις στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής κ. Γκριτζέπης Γ. απέδειξε με τις αποφάσεις του την μεροληψία την ανικανότητα του και ότι δεν τιμά το σύνδεσμο διαιτητών που ανήκει .

Τα λάθη τα συγχωρούμε γιατί είναι ανθρώπινα αυτό που δεν συγχωρούμε είναι η προκλητικότητα , ενός κακού διαιτητή που σου στερούν την χαρά του παιχνιδιού.

Οι 100 περίπου φίλαθλοι έγιναν μάρτυρες μιας απίστευτης διαιτητικής παρωδίας κάτι που αφήνει εκτεθειμένο τόσο τον διαιτητή και τους βοηθούς του όσο και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αρκαδίας.

Η συμπεριφορά του κ. Γκριτζέπη Γ. μέσα στο γήπεδο ήταν τέτοια η οποία δυστυχώς δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι εμπίπτει στην σφαίρα του ανθρωπίνου λάθους.

Αξιότιμοι κύριοι

Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση.

Καλούμε την Ε.Π.Σ.Αρκαδίας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αρκαδίας να εξετάσουν την σημερινή διαιτησία και να θέσει εκτός πινάκων τους κ.κ Γκριτζέπη Γ, Τσιώρο Φ, Ντελόπουλο Κ .

Επικαλούμαστε επίσης και την προσωπική παρουσία και μαρτυρία του μέλους του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Αρκαδίας κ. Διαμαντόγιαννη Γεωργίου και σας καλούμε να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για ένα ισότιμο πρωτάθλημα το οποίο παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Σε καμία περίπτωση δεν ζητούμε την εύνοια της διαιτησίας αλλά απλά την ισότιμη μεταχείριση μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ελπίζουμε ότι η διαμαρτυρία μας αυτή θα εισακουστεί για να μπορέσουμε να απολαμβάνουμε παιχνίδια μέσα στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού.
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ                         ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ ΘΕΜ



















Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Κορακοβουνίου και στους ποδοσφαιριστές του για την φιλοξενία και την ειλικρίνεια τους ότι την 5/2/2012 έγινε κλοπή βαθμών από τον Α.Ο.Μεγαλόπολης ΔΟΞΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;