ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 2012

ΘΕΜΑ: Χορηγία επικοινωνίας «Καρναβαλιού Μεγαλόπολης 2012».
Ο Δήμος Μεγαλόπολης ετοιμάζεται και φέτος, παρά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, να διοργανώσει το καθιερωμένο πλέον «Καρναβάλι Μεγαλόπολης».


Η οικονομική κρίση που βασανίζει τη χώρα μας είναι ανασταλτικός παράγον για κάθε κίνηση που μπορεί να θεωρηθεί περιττό έξοδο. Μέσα σ’ αυτό το κλίμα απαισιοδοξίας και θλίψης όμως, πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση, που είναι γιορτή χαράς και γλεντιού, θα προσφέρει στου δημότες μας και σ’ όλους τους συμμετέχοντες χαμόγελο, αισιοδοξία και μια μικρή ανάπαυλα από τις καθημερινές δυσκολίες.


Σχεδιάζουμε λοιπόν ένα Καρναβάλι που οι δαπάνες που θα απαιτηθούν για τη διοργάνωση του θα είναι οι ελάχιστες δυνατές. Προσαρμόζουμε τις εκδηλώσεις στις νέες συνθήκες. Μιλάμε για ένα Καρναβάλι που στηρίζεται κυρίως στον εθελοντισμό, την προσφορά, τον αυτοσχεδιασμό, την δημιουργικότητα και την ομαδική εργασία των ίδιων των δημοτών μας.


Λόγω της οικονομικής στενότητας και των γενικότερων περικοπών, δεν θα κάνουμε δαπάνες για την προβολή των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν.


Παρακαλούμε λοιπόν να σταθείτε αρωγός στην προσπάθειά μας και να στηρίξετε το θεσμό του Καρναβαλιού της Μεγαλόπολης, που μετράει δεκαεπτά έτη ύπαρξης, προβάλλοντας τις εκδηλώσεις μας στο έντυπό σας αφιλοκερδώς.


Η χορηγία σας θα συμπεριληφθεί σε όλα τα έντυπα προβολής και θα γίνει ονομαστική ευχαριστήρια αναφορά κατά την έναρξη και τη λήξη των εκδηλώσεων.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Παναγιώτης Γ. Μπούρας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;