ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


                                  
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει  σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 19η του μήνα Απριλίου του έτους 2011 ημέρα της εβδομάδας  Τρίτη και ώρα 5.00 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν  και να ληφθούν αποφάσεις  για τα  παρακάτω θέματα:

           
  1. Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων του πρώην Δήμου Μεγαλόπολης οικ. έτους 2010.

  1. Μεταφορά πλεονάζοντος προσωπικού της μετατραπείσας αμιγούς Δημοτικής Επιχείρησης (Π.Υ.Π.Π.Α.Π.Μ.) του άρθρου 277 του Π.Δ/τος 410/95 σε  Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης – Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» στο Δήμο Μεγαλόπολης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 269 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.

  1. Καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών και οφειλομένων ασφαλιστικών εισφορών, εργαζομένων της  Δημοτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Προστασίας Περιβάλλοντος Ανάπτυξης Περιοχής Μεγαλόπολης (Δ.Ε.Π.Υ.Π.Π.Α.Π.Μ.) που μεταφέρονται στο Δήμο, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 269 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.

  1. Πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

  1. ΄Εγκριση του 1ου  Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου (Π.Κ.Ν.Τ.Μ.) του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Βάστα».

  1. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής ΕΚΠΟΤΑ για την προμήθεια υλικών (χρωμάτων κ.λ.π.) εκτέλεσης εργασιών συντήρησης χώρων της  κεντρικής πλατείας Δήμου Μεγαλόπολης.



                                                                                                Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                          Αναστάσιος Γ. Κάβουρας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;