ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΛ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 24/10/2011


Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων τριών τέκνων Μεγαλόπολης <<Ο ΑΡΚΑΣ>> ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, η τριήμερη (από 16-18 Οκτωβρίου 2011) εκπαιδευτική εκδρομή στις Βρυξέλλες. Τα παιδιά, οι συνοδοί και οι καθηγητές τους, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα κτήρια που στεγάζεται του Ευρωκοινοβούλιο, τις αίθουσες συνεδριάσεων και της ολομέλειας και να ενημερωθούν για τα πολιτικά όργανα, την λειτουργία της Ευρωβουλής και των κοινοβουλευτικών επιτροπών και τον σημαντικό ρόλο τους στην λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη των Βρυξελλών και στην πόλη της Γάνδης και να μάθουν πολλά πράγματα για το Βέλγιο.
Η εκδρομή αυτή μας προσφέρθηκε εξ΄ολοκλήρου από τον Ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Νικόλαο Σαλαβράκο, ο οποίος αφού μας συνόδεψε στο ταξίδι μας, μας φιλοξένησε, μας ξενάγησε, μας ενημέρωσε, μας μίλησε και κυρίως μας άκουσε. Συνομίλησε με τα παιδιά μας και άκουσε τους προβληματισμούς τους. Το Δ.Σ. του συλλόγου, τα μέλη και τα παιδιά μας ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σαλαβράκο για την προσφορά του και την φιλοξενία του.
Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά και τους συνεργάτες του κ.Σαλαβράκου, που βοήθησαν στην διοργάνωση αυτής της εκδρομής και ήταν δίπλα μας από την στιγμή που φτάσαμε στις Βρυξέλλες μέχρι την ώρα που αναχωρήσαμε. Ευχαριστούμε και την σύζυγο του Κ. Σαλαβράκου που ήταν μαζί μας και συνοδός μας επίσης σε όλη την εκδρομή.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου προσέφερε αναμνηστική πλακέτα στον Κ.Σαλαβράκο, καθώς και ένα καλάθι με εικόνες και αγιασμό προσφορά του μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερεμία.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Μεγαλόπολης για την προσφορά του για την μετακίνησή μας προς και από το αεροδρόμιο, αλλά και την ΔΕΗ ΑΕ, από την οποία πήραμε τελικά το λεωφορείο για την μετάβασή μας προς και από το αεροδρόμιο.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στην εκδρομή και με την άψογη συμπεριφορά τους έκαναν την διαμονή μας κάτι παραπάνω από ευχάριστη και μας πρόσφεραν μια καινούργια εμπειρία. Επίσης ευχαριστούμε το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης και τον κ. Γαλάνη και τους καθηγητές για την συνεργασία τους και την υποστήριξή τους στις δράσεις του συλλόγου μας.
Φωτογραφίες και βίντεο της εκπαιδευτικής αυτής εκδρομής μπορούν όλοι να δουν στο site του συλλόγου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.sgttma.gr
Το Δ.Σ. του συλλόγου προσπαθεί να είναι πάντα κοντά στα μέλη του, προσφέροντας καινούργιες εμπειρίες για όλους. Ελπίζουμε ότι οι προσπάθειές μας θα ευοδωθούν και πολύ σύντομα θα έχουμε ένα νέο ταξίδι στις Βρυξέλλες ώστε να μπορέσουν και άλλα παιδιά να έχουν αυτές τις εμπειρίες.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                         ΚΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;