ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 13η του μήνα Ιουλίου του έτους 2011 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 6.00μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
1. Συζήτηση σχετικά με τη διάθεση πιστώσεων αποκατάστασης ζημιών πυρόπληκτων περιοχών από τις πυρκαγιές Αυγούστου 2007 των πρώην Δήμων Μεγαλόπολης, Γόρτυνος και Φαλαισίας.
2. Διάθεση πίστωσης για τη διοργάνωση πολιτιστικών μορφωτικών εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2011».
3. Αποδοχή πίστωσης ποσού 323.646,38 € έκτης (στ΄) δόσης μηνός Ιουνίου των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκ/σης και Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης για το έτος 2011.
4. Αποδοχή πίστωσης ποσού 18.516,95 € από τους ΚΑΠ του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκ/σης και Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης από Πρόστιμα ΚΟΚ για το χρονικό διάστημα 2/3/2011 έως 2/5/2011.
5. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανέγερση Νέου Δημαρχείου Μεγαλόπολης» του Δήμου Μεγαλόπολης.
6. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αποχέτευση Ξενώνα Τ.Δ. Βάστα» της Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης.
7. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Βάστα» της Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης.
8. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Εσωτερική Οδοποιία (διάνοιξη – συντήρηση δρόμων Τ.Κ. Βάστα» της Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης.
9. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Επέκταση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. ΄Ισαρη» της Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης.
10. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων (μαντρότοιχοι) Τ.Κ. ΄Ισαρη» της Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης.
11. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Λυκοσούρας» της Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης.
12. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων (χώρος σχολείου) Τ.Κ. Μαλλωτών» της Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης.
13. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων (χώρος σχολείου) Οικισμού Απιδίτσας Τ.Κ. Χωρέμη» της Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης.
14. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Περίφραξη και διαμόρφωση Νεκροταφείου Τ.Κ. Μαυριών» της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος του Δήμου Μεγαλόπολης.

15. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 για την καταβολή της δαπάνης εκτέλεσης του κατεπείγοντος έργου «Αναβάθμιση της επάρκειας και διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας τμήματος του δικτύου ύδρευσης Σαβαλά», συν. π/σμού 7.183,20 €.
16. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 για την εγγραφή της δαπάνης εκτέλεσης του οφειλόμενου έργου «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών οδοστρωσίας (Επούλωση λάκκων) Τ.Δ. Μεγαλόπολης».
17. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 για την υλοποίηση της εργασίας «Κοπή χόρτων κοινοχρήστων χώρων» Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Μεγαλόπολης.
18. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Μεγαλόπολης και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για την υλοποίηση του έργου «Εκτέλεση Αναλύσεων και Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων Νερού Δήμου Μεγαλόπολης για το έτος 2011-2012».
19. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 για την εγγραφή πίστωσης εκτέλεσης της εργασίας «Παρακολούθηση Απολύμανσης Νερού Ανθρώπινης Κατανάλωσης του Δήμου Μεγαλόπολης».

20. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 για την εκπόνηση της Μελέτης με τίτλο «Μελέτη Οργάνωσης Κυκλοφορίας και Στάθμευσης πόλης Μεγαλόπολης».
21. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 για την εκπόνηση της Μελέτης με τίτλο «Προμελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο ¨Βελτίωση Προσπελασιμότητας Δημοτικής Ενότητας Φαλαισίας (5,8 χλμ)¨».

22. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 για την εκπόνηση της Μελέτης με τίτλο «Αναγνωριστική Μελέτη Οδοποιίας & Αναγνωριστική Γεωλογική Μελέτη για το έργο ¨ Βελτίωση Προσπελασιμότητας Δημοτικής Ενότητας Φαλαισίας (5,8 χλμ)¨».
23. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 για την εγγραφή πίστωσης για την απόδοση φόρου επί των τόκων των Λογαριασμών ΄Οψεως του Δήμου Μεγαλόπολης.
24. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της κατεπείγουσας προμήθειας Συστημάτων Ελεγχόμενης Χλωρίωσης Νερού.
25. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας λαμπτήρων.
26. Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού & Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων και Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού.
27. Δωρεάν παραχώρηση τμήματος ιδιοκτησίας Ευγενίας συζ. Αθανασίου Κοτρωνάκη εντός ορίων Οικισμού Κάτω Μακρυσίου σε κοινή χρήση - Ανάκληση της αριθμ. 259/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
28. Διαγραφή χρεών από τους Βεβαιωτικούς Καταλόγους ΄Υδρευσης Τ.Κ. Καρίταινας Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος Δήμου Μεγαλόπολης.
29. Αίτηση – Υπόμνημα Καταστηματαρχών (95) της πόλης της Μεγαλόπολης σχετικά με την κατασκευή της συνδετήριας οδού «Μεγαλόπολη – Ν.Ε.Ο. Τρίπολη – Καλαμάτα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;