ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Οι ένστολοι ενώνονται με τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα - Έφτασαν οι Σπαρτιάτες

Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν στους Σπαρτιάτες πεζοπόρους οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.
Με τους Αγανακτισμένους  που συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους στην πλατεία Συντάγματος ενώνουν τη φωνή τους το απόγευμα της Πέμπτης οι αγανακτισμένοι ένστολοι (αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί). Στο μεταξύ μετά τις μεγάλες συγκεντρώσεις και πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Τρίτη, τα ξημερώματα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, προκλήθηκαν επεισόδια περιορισμένης έκτασης  μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ έξω από τη Βουλή με ρήψη πετρών και χημικών εκατέρωθεν, χωρίς όμως να επεκταθούν χάρη στην επέμβαση άλλων αγανακτισμένων που περιφρούρησαν την κινητοποίησή τους.
Νωρίτερα, οι συγκεντρωθέντες έξω από τη Βουλή,  ακουγόταν από μεγάφωνο που αναμετέδιδε την ψήφο των βουλευτών κατά την φανερή ονομαστική ψηφοφορία,  αποδοκίμαζαν φωνάζοντας «ανεπιθύμητος».

 Οι κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων θα συνεχιστούν μέχρι την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου και του Μεσοπρόθεσμου από τη Βουλή, με κύριο αίτημα την αποτροπή τους.
Ειδικότερα την Πέμπτη και στις 6μμ οι Ομοσπονδίες αστυνομικών , πυροσβεστών και λιμενικών με κοινή τους ανακοίνωση καλούν τα μέλη τους σε προσυγκέντρωση στην  πλατεία Κολοκοτρώνη με σκοπό να μεταβούν στη συνέχεια στο Σύνταγμα και να ενωθούν με τους άλλους «Αγανακτισμένους».
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «τα προβλεπόμενα νέα μέτρα καταβαραθρώνουν διαμαρτυρόμενοι για την καταβαράρθωση το βιοτικό μας επίπεδο με τη λεηλασία του πενιχρού εισοδήματός μας, το ψαλίδισμα των πενθημέρων, των νυχτερινών και των επιδομάτων», ενώ την ίδια στιγμή λόγω των νέων περικοπών των δαπανών δεν εξασφαλίζεται ούτε η στοιχειώδης λειτουργία των υπηρεσιών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;