ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ


Θέαμα από Έλληνες και ξένους αθλητές στις 16-17 Απριλίου...
Τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross ΜΧ3 αλλά και τον δεύτερο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross γυναικών διοργανώνει το σωματείο «Αρης» στις 16-17 Απριλίου, στη θεαματική πίστα Motocross της ΔΕΗ, στη Μεγαλόπολη.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧ3 είναι θεσμός με μεγάλη ιστορία, αφού αποτελεί τη συνέχεια του θρυλικού πρωταθλήματος των 500 κ.ε. Συμμετέχουν αναβάτες από τη Φινλανδία μέχρι την Αργεντινή και τη Χιλή, ενώ, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIM), στον φετινό αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 30 αναβάτες απ’ όλο τον κόσμο (Αλεξ Σαλβίνι, Αντι Πιρχόνεν, Τζούλιαν Μπιλ κ.ά.). Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» μαζί τους θα είναι οι κορυφαίοι Ελληνες αθλητές οι οποίοι θέλουν ν’ αποδείξουν ότι το ελληνικό motocross έχει μπει για τα καλά σε ανοδική πορεία.
Οσον αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Γυναικών, μπορεί να έχει μικρή ιστορία, όμως έχει ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη πορεία προσελκύοντας αναβάτριες από την Ευρώπη (Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Τσεχία, Αγγλία, Ελβετία, Βέλγιο, κ.ά.) αλλά και τις ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Βενεζουέλα κ.ά. Στον φετινό αγώνα θα μετάσχουν τόσο η περσινή παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γερμανίδα Στέφι Λόιερ, η μεγάλη αντίπαλός της Λίβια Λανσελό και ακόμη 27 αθλήτριες από 12 χώρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ