ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 30/03/11



Σας ενημερώνουμε  ότι:
                                    
            Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει  σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 30η του μήνα Μαρτίου του έτους 2011 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 6.30 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν  και να ληφθούν αποφάσεις  για τα  παρακάτω θέματα:

           

1.     Αποδοχή πίστωσης ποσού 3.000,00 € από τη  ΔΕΗ Α.Ε. για την οικονομική ενίσχυση  του Δήμου Μεγαλόπολης για τη διοργάνωση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του καρναβαλιού 2011.

2.     Αίτηση της κας Ζιάκα Βαρβάρα για χορήγηση άδειας  χρήσης κοινοχρήστου χώρου στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης για ΄Εκθεση Βιβλίου τις μέρες του Πάσχα.

3.     ΄Εγκριση του Απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής  Δημοτικού Σχολείου Καρύταινας.

4.     ΄Εγκριση της αριθμ. 1/2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΑΠΗ Δήμου Μεγαλόπολης, περί έγκρισης του Απολογισμού του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2010.

5.     Επιβολή τέλους χρήσης αποχέτευσης, δικαιώματος σύνδεσης και χρήσης αποφρακτικού μηχανήματος και τέλους χρήσης και λειτουργίας Βιολογικού Καθαρισμού πόλης Μεγαλόπολης  για το οικ. έτος 2011 και εφεξής.

6.     Επιβολή του ειδικού τέλους σύμφωνα  με τις διατάξεις της παρ. 14 του άρθρου 25                 του Ν. 1828/89 σε βάρος  της ΔΕΗ Α.Ε.  για το οικ. έτος 2011.
  
7.     Επιβολή  τέλους άντλησης υδάτων σε βάρος  της ΔΕΗ Α.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 14 του Ν. 1828/89 για το οικ. έτος 2011.

8.     Υποβολή πρότασης στην  Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του  Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ΄Αξονας 2: «Προστασία και Διαχείριση Υδατικών Πόρων» για την υλοποίηση της πράξης «Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) στους οικισμούς Καρυταίνης, Δυρραχίου, Σκορτσινού και Καμάρας του Δήμου Μεγαλόπολης».

9.     ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε) του έργου «Κατασκευή μανδρότοιχων Τ.Δ. Σουλίου».

10.  Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Βάγγου».

11.  Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αποπεράτωση δικτύων ύδρευσης με κατασκευή δεξαμενής Τ.Δ. Καρύταινας».

12.  Εγγραφή του Δήμου Μεγαλόπολης, ως συνδρομητής, στην εφημερίδα «Αρκαδικοί Ορίζοντες».

13.  Διαγραφή οφειλόμενου ποσού από το βεβαιωτικό Κατάλογο Προστίμων ΚΟΚ Δήμου Μεγαλόπολης. 

14.  Κοπή  καμένων δένδρων στην Τοπική Κοινότητα Λεονταρίου Δήμου Μεγαλόπολης.




                                                                                              Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ


                                                                                          Αναστάσιος Γ. Κάβουρας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;